• Hoe werkt Sponsorcollectief ‘73?
  Ondernemers, winkeliers maar ook particulieren kunnen al vanaf 250 euro per jaar deelnemen aan dit collectief. Uiteraard kunnen zij ook met een hoger bedrag in het collectief deelnemen. Op alle shirts komt niet meer de naam van een individuele sponsor, maar de naam: Sponsorcollectief ’73, met daarbij de slogan: ‘wees loyaal, koop lokaal’. Met deze slogan stimuleren we het publiek en alle betrokkenen bij onze vereniging lokale ondernemers te steunen.

  Wat zijn de voordelen?
  Deze nieuwe wijze van clubsponsoring is voor iedereen toegankelijker. Sponsoren kunnen voor een lager bedrag dan voorheen meedoen. Daarnaast zorgt dezelfde bedrukking op alle tenues ervoor dat alle teams, van jong tot oud, dezelfde uitstraling hebben. Bovendien kunnen we de shirts voor langere tijd blijven gebruiken, wat ook nog eens bijdraagt aan een duurzame samenleving. 

  Wilt u meedoen?
  U bent van harte welkom bij Bunnik ’73!

  In ruil voor uw deelname aan Sponsorcollectief ’73 ontvangt u:

  • vermelding van het collectief op de wedstrijdshirts.
  • een vermelding op het bord ‘SPONSORCOLLECTIEF ’73’ langs het veld en in het clubhuis.
  • een banner op de website www.bunnik73.nl

  Bent u geïnteresseerd in dit initiatief, neemt u dan contact op met de Sponsorcommissie via sponsoring@bunnik73.nl. Natuurlijk gaan wij gaan ook graag met u in gesprek als u Bunnik ’73 op een andere manier wilt sponsoren.