• Bunnik '73 en sponsoring

  Bunnik ’73 heeft een belangrijke sociale functie en is een vereniging met ambities. Ambities op voetbaltechnisch gebied, maar ook op het gebied van saamhorigheid. Onze slogan is ‘Samen maken we de vereniging’. Gelukkig kan Bunnik ’73 rekenen op de inzet van een grote groep vrijwilligers. Daarnaast blijven veel leden Bunnik ’73 trouw, ook nadat ze zijn gestopt met voetballen. Maar de hulp van sponsoren is voor ons onmisbaar om het voetbal en andere activiteiten aan te kunnen bieden.

  U bent welkom bij Bunnik ’73!
  Sponsoring is een belangrijke inkomstenbron voor Bunnik ‘73, naast de contributie van onze leden en de kantine-inkomsten. Hiervoor zijn wij met name afhankelijk van bedrijven uit de regio Bunnik.


  Met uw bijdrage wil de vereniging:

  • de Bunnikse samenleving en Bunnik ’73 met elkaar verbinden;
  • de kwaliteit van het voetbal verbeteren met o.a. goede voetbalbenodigdheden en -materialen;
  • de kennis en kwaliteit van de trainersstaf verbeteren door o.a. cursussen;
  •  verschillende activiteiten organiseren voor onze leden;
  • optimaal gebruik maken van uw kennis en kunde;
  • het imago van de vereniging op een positieve manier uitdragen.

  Sponsormogelijkheden
  U kunt voetbalvereniging Bunnik ’73 op verschillende manieren steunen. Bijvoorbeeld met kennis, middelen en sponsorgelden. Daarbij zijn wij ons er van bewust dat de wijze van sponsoring bij u en de vereniging moet passen.

  Soorten sponsoring:

  • Sponsorcollectief '73;
   - jeugd & senioren
   - vanaf € 250,- per jaar
   Sponsorcollectief '73 is een vorm van kledingsponsoring die zorgt voor een uniform voetbalshirt voor de gehele vereniging. Iedereen kan hieraan deelnemen. Met de slogan 'wees loyaal, koop lokaal' op de shirts stimuleert Bunnik '73 supporters en betrokkenen lokale ondernemers te steunen. U als deelnemer krijgt een vermelding op deze website en op de sponsorborden langs het veld en in ons clubhuis. Meer informatie over Sponsorcollectief '73.
  • Sponsoring van specifieke clubkleding zoals bijvoorbeeld trainingspakken;
   Contractduur 3 jaar
   - kosten afhankelijk van uw wensen
   - jeugd & senioren
  • Sponsoring van voetbaltassen;
   - kosten afhankelijk van uw wensen
  • Reclamebord langs het hoofdveld;
   Contractduur 3 jaar
   - totale kosten € 750,-
  • Sponsordoek op een van de ballenvangers;
   Contractuur 1 jaar
   - totale kosten € 250,-
  • Wedstrijdbal 1e elftal of team naar keuze;
   Eenmalig bij een thuiswedstrijd
   - kostprijs € 100,- 

  Eenmalige sponsoring
  Ook kunt u Bunnik ’73 eenmalig sponsoren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het sponsoren van een toernooi of een specifiek evenement, maar ook aan activiteiten rond een belangrijke wedstrijd. Uiteraard geldt dit zowel voor onze jeugd- als seniorenafdeling.

  Daarnaast hebben wij behoefte aan deugdelijke trainingsmaterialen zoals oefendoeltjes, ballen, pionnen, trainingshesjes etc. Maar ook het onderhoud aan ons clubhuis, was- en droogapparatuur voor kleding zijn belangrijk. Dit zijn vaak grote maar noodzakelijke uitgaven voor onze vereniging. 

  Wij gaan graag met u in gesprek
  Sponsoring is veelal maatwerk. Graag verkennen wij daarom samen met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze leden van onze sponsorcommissie, Wim de Wit en Gerard Overbeek, bereikbaar via sponsoring@bunnik73.nl