• September maar voelde deze middag als juli! Bovendien speelde we om half drie in de middag. En dus weer heerlijk voetbal weer voor onze blauw/gele helden.
    We doen het niet slecht in de derde klasse en vanmorgen mochten we aantreden tegen een middenmoter uit Culemborg, Vriendenschaar. Nadat een van onze keepers al twee duels gekeept had, was het nu de beurt aan onze andere doelman, die zondag nog bij FC Utrecht had gekeept. En hij deed het goed, eerste kwart en hij had nog steeds de 0 te pakken. Twee prachtige combinaties uit het midden en onze voorwaartsen hadden voor een 0-2 voorsprong gezorgd.
    Tweede kwart na een drinkpauze en we stonden alweer met 0-3 voor, dit gaat lekker!! Daan toch ineens een tegengoal uit een counter, oeps..even was Bunnik van slag, ook het idee van de coaches werkt niet meer, te behoudend voetballen had nu geen zin meer!. Men had ze onder druk, het was wachten op een doelpunt. Die kwamen dan ook, mooie goals zorgde voor een verdiende 1-5 ruststand en er leek niets aan de hand.
    Ook na de rust beleven de jongens ervoor gaan, leuke combinaties en het liep prima, we liepen uit naar 1-6, toen weer een counter en 2-6, zou deze wedstrijd nog kantelen? Met nog een kwart zou dit toch niet gebeuren, onze coach moest zelf voetballen, gelukkige hebben wij er drie.
    Ze bleven drukken en ze bleven gaan, wederom kans op kans voor onze jongens. Dribbelen alleen op de doelman, net naast, het leek wel of het deze dag allemaal vanzelf ging. (Zelfs een speler die zijn schoenen in Bunnik had laten liggen scoorde op zijn zondagse schoenen !)
    Bunnik liep uit naar 2-9 en net geen tien goals dus, maar wat een top prestatie! Net bij elkaar en dan al direct een overwinning in dit bekertoernooi. De punten gingen mee naar Bunnik, ze vergaten helaas wel een coach en zijn zoon, taxi gebeld of kwam de vader van de zoon met zondagse schoenen nog even terug?