• Winnen op een bevroren ondergrond met een mooie ochtend zon.

16 feb 2022
  • Een gek seizoen zo met die onderbrekingen door corona of spelen zonder ouders erbij. Maar op deze koude ochtend (misschien wel de enige nacht met vorst in deze winter?) mochten we weer voetballen met publiek.
    Die zagen niet alleen een mooie wedstrijd maar ook een mooie zonsopgang achter ons veld.
    Dat dit team zich ondanks deze corona toch ontwikkelt is duidelijk zichtbaar. Er werd zeer mooi samengespeeld, Kris begon als keeper en zorgde direct voor goede uittrappen of hij koos voor de opbouw via onze goed spelende verdedigers Teun, Jesse en Robin. Die verdedigers hielpen de keeper weer door goed in te grijpen. Tygo moesten wij helaas missen, maar Bram, Jonah en June begonnen goed op het middenveld. Zo goed dat Jonah al snel zorgde voor de 1-0. Helaas kwamen we in het 2e kwart weer op 1-1. Maar Pip die voorin stond zorgde weer voor een voorsprong 2-1. Helaas kon de verdediging kort voor de pauze hun spits niet stoppen en gingen we met 2-2 de pauze in. Teun ging keepen nu en ook hij pakte net als Kris de 2e helft veel ballen. Kris ging goed door en speelde June aan, de bal kwam terug bij Kris en zijn voorzet was voor Pip, 3-2. Niet veel later kwamen we zelfs op een 4-2 voorsprong. CDW probeerde alles te geven en kwam nog wel terug tot 4-3. Maar ze kwamen nog maar met 5 man te staan omdat hun keeper uitviel. Jonah was zo sportief om in te vallen, hij schoot bewust nog op onze lat waardoor we nu thuis nog ongeslagen zijn in 2022.