• Het was een frisse mooie dag, de jeugd van Bunnik’73 JO9-1 had er zin in. Maar de jongens van Kampong ook. We stonden nog maar net op het veld en er lag al drie keer een bal in ons doel. En wat voor een ballen, dat waren echt geen mazzeltjes, maar goede treffers. Poeh, dat beloofde wat. We moesten hard aan de bak om hier wat tegen te gaan doen.
    Dat had het team ook goed door. Tess schoot helaas eerst over, maar daarna volgde via een goede uittrap een goede aanval en Fin maakte daarmee ons eerste doelpunt (3-1). Maar Kampong was nog niet onder de indruk en schoot weer een onhoudbare bal in het doel (4-1). Gelukkig gaven onze mannen en dames niet op, vol gas er in en dat betaalde zich weer uit. Adam maakte de 4-2. Laith liet zich heel goed zien in de verdediging, daar kwam de tegenstander niet zomaar voorbij!
    Yze was dolblij weer mee te mogen doen na een paar weken geblesseerd langs de kant te hebben gestaan. Hij had graag gescoord, maar helaas werd zijn schot gehouden door de keeper. De tweede helft gingen we in met nog steeds 4-2 achter. Adam was ondertussen opgewarmd en weet het doel weer goed te vinden: twee doelpunten. We staan gelijk! Wat knap, wat een mooie inzet van iedereen. Maar we zijn er nog niet. Dat bleek maar weer. Kampong kwam op voorsprong, maar gelukkig had Christophe ook hele mooie reddingen. Ondanks het goede keepwerk en inzet, kwam Kampong toch ineens weer 7-4 voor te staan.
    Maar zo mooi, de koppies gingen niet hangen, er werd gevochten. Catho bleef jagen, Mart liet niemand langs, Tess liep iedereen voorbij en kreeg de ruimte voor een snoeiharde uithaal. Die ging er in! (7-5). Bij Adam leek het vuur helemaal los gekomen, hij wist de tegenstander mooi uit te spelen en zorgde voor de 7-6. Catho wilde graag de gelijkmaker maken, maar helaas, net naast. De keeper van Kampong moet ook hard werken, Bunnik is gevaarlijk en er was een enorme wil op te winnen. Daar doe je blijkbaar niks tegen. Door goede inzet van iedereen kon Adam mooie acties maken en 7-7 maken, oh oh, wat is het spannend. Gelijk zou wel heel mooi zijn, dachten we langs de kant. In het veld dachten ze er anders over. Er moest gewonnen worden. En wat mooi, net voor het fluitsignaal schoot Adam er nog één in, we staan voor!!! En dan het fluitsignaal. Iedereen superblij en juichen. Wat mooi op te zien, die teamspirit en inzet van iedereen en wat zijn we trots 😉.
rfwbs-slide