• Wedstrijdverslag 10-11-2018
  Bunnik ’73 JO10 – FC Delta Sports ’95 JO10-3
  Jonah de Haan

  Vanmorgen toen ik opstond was ik er ook klaar voor, maar buiten zag t er donker uit en een beetje regen erbij. Gelukkig was t droog toen we begonnen. Iedereen was erbij en Teun, Kasper en ik begonnen in de wissel en Tijn op doel, maar we stonden snel voor door een doelpunt van Yadikar. Helaas maakten hun snel ook een doelpunt dus toen waren we gewaarschuwd.

  Teun ging lekker en maakte de 2-1 en Casper scoorde ook, dus 3-1. We waren even niet wakker en Delta Sports maakte snel 3-2. Ik scoorde ook, ging er lekker in dus goeie wissel van onze leider Hans. We hadden een beetje last van de coaches van Delta Sports, die waren aan het schreeuwen over in dribbelen maar hun deden dat ook.

  Yadikar was ook lekker bezig voorin en scoorde weer en Faber pakt ook een doelpunt mee, het werd toen 6-3. Teun schoot lekker op doel maar jammer helaas op lat en over. Teun en ik moesten helaas in de wissel het laatste stukje van de wedstrijd Wij dachten wat kan ons gebeuren, we gaan winnen, maar Delta Sports ging door en opeens was het 6-6.

  Gelukkig was Yadikar goed bezig en scoort 7-6 en Reinaldo na een lekkere actie 8-6 en toen floot mijn vader dat de wedstrijd was afgelopen. Mooi weer gewonnen 8-6 en lekkere pasjes.
rfwbs-slide