• 2 september 2017 Bunnik ’73 JO8-1 – JSV JO8

    Eindelijk was het dan zover, we zijn weer van start gegaan en hoe…...
    Voor een aantal spelers heeft de zomer erg lang geduurd. De eerste wedstrijd voor de beker was gelijk volgens de nieuwe regels. Iedereen, inclusief de coaches, moesten er aan wennen. Het is bijvoorbeeld toch anders zonder scheidsrechter. Maar jullie hadden het snel onder de knie. En jawel daar kwam de 1-0 aan….. Dit bouwden we goed uit naar een 3-0 voorsprong.
    Toen kwam de tegenstander op dreef. En scoorde 2 doelpunten (3-2).Vooral het grote meisje van de tegenstander kwam er gevaarlijk doorheen.
    Gelukkig scoorde Yze de 4-2 en bracht Fin de voorspong naar 5-2. Maar de tegenstander had de wedstrijd nog niet opgegeven. Ze kwamen weer terug in wedstrijd door weer 2 keer op rij te scoren. Stand was nu 5-4. Vanaf dat moment was het onrustig bij ons. Adam bracht de rust een beetje terug door knap met een kopbal de 6-4 te scoren. Maar de tegenstander had een speler voor ons doel laten staan. Iedere keer werd deze speler door andere spelers van de tegenpartij gezocht met als gevolg veel spannende momenten voor ons doel. Misschien goed om in de volgende wedstrijd dit in de gaten houden en heel kort bij de tegenstander te gaan staan. Door de tactiek van de tegenstander kwamen de tegenstanders terug tot 6-5 en werd het heel spannend……. Toch wisten wij onder de druk uit te komen en hoe……. Door een fantastische aanval. Tess gaf een schitterende bal op Fin. Fin haalde de achterlijn en trok een aantal tegenstanders naar zich toe om vervolgens een mooie op maat voorzet te geven aan Adam. Adam twijfelde niet, maar schoot direct op goal……doelpunt…..
    De stand was nu 7-5. De tegenstander probeerde het nog wel en kwam weer gevaarlijk terug tot 7-6., maar jullie hielden stand. Catho, Max, Tess, Yze, Fin, Adam, Christophe en Robin knap gedaan! Op naar de volgende wedstrijd.
rfwbs-slide