• Voorlopige teamindeling jeugd 2018-2019

  29 jun 2018
 • Beste Jeugdleden/Ouders,

  De jeugdcommissie heeft met hulp van trainers en teamleiders ook dit jaar weer haar uiterste best gedaan om iedereen zo goed als mogelijk in te delen. De jeugdcommissie is zich bewust dat spelers en/of ouders door deze indeling teleurgesteld kunnen zijn. Zo kan het zijn dat een speler niet bij vrienden, klasgenoten of voormalige teamgenoten is ingedeeld. Of dat een speler op een ander niveau is ingedeeld dan dat hij/zij of de ouders hadden verwacht. Wij beseffen ons terdege dat dit als een enorme afknapper kan overkomen. Wij vertrouwen erop dat ouders en spelers hier verstandig mee om zullen gaan. Ervaring leert ons dat de spelers meestal snel groeien in hun nieuwe team en ineens veel meer vrienden in het dorp krijgen.
  Ook is het belangrijk om te beseffen dat deze indeling slechts een moment opname is en niets zegt over de teamindelingen van de jaren hierna. Iedere speler zal zich in zijn of haar eigen tempo verder ontwikkelen. Onze club investeert in alle spelers, ongeacht het team even veel.

  Mochten er nog vragen zijn dan kunt U contact opnemen met de jeugdcommissie. Rest ons iedereen een fijne vakantie toe te wensen en te benadrukken dat deze indeling nog niet definitief is.

  Met vriendelijke groeten,

  Jeugdcommissie Bunnik ‘73

   

  voorlopige teamindeling 2018-2019

rfwbs-slide