• <-- klik op de foto voor de teamindeling

   

   

  Voorlopige teamindeling jeugd 2019-2020
  Beste Jeugdleden/Ouders,

  Met de hulp van alle jeugdtrainers hebben we ook dit jaar weer ons uiterste best gedaan om alle spelers in te delen op zijn of haar niveau. In een aantal leeftijdscategorieen krijgen we de teams net niet goed gevuld. Daarom hebben wij soms spelers een jaar doorgeschoven terwijl juist in andere jaargangen we enkele spelers nog een jaar langer laten voetballen. We zijn ons bewust dat spelers en/of ouders door deze indeling teleurgesteld kunnen zijn. Wij vertrouwen erop dat ouders en spelers hier verstandig mee om zullen gaan. Ervaring leert ons dat de spelers meestal snel groeien in hun nieuwe team en ineens veel meer vrienden in het dorp krijgen.
  Ook is het belangrijk om te beseffen dat deze indeling slechts een moment opname is en niets zegt over de teamindelingen van de jaren hierna. Iedere speler zal zich in zijn of haar eigen tempo verder ontwikkelen. Onze club investeert in alle spelers even veel, ongeacht het team.

  Mochten er nog vragen zijn dan kunt U contact opnemen met ondergetekenden. Rest ons te benadrukken dat deze indeling nog niet definitief is.

  Met vriendelijke groeten,

  Iwan Steenbrink: hoofd jeugd opleiding en Herman Veenbrink: jeugdcoördinator