• Afgelopen zaterdag konden we het seizoen voor de kikkers en de jeugdleden t/m O13 toch nog op een leuke manier afsluiten. De slotdag, waar normaliter de ouders de rivalen zijn, moest vanwege de COVID-19 maatregelen een andere vorm krijgen. Kantine dicht, geen ouders langs de lijn maar wel limonade en appels van de fam. Westeneng. Terwijl het tijdens het opbouwen nog hoosde werd het precies op tijd droog en stralend weer de rest van de dag. We startten met maar liefst 36 kikkertjes die, onder leiding van Jolanda, Nina, Wessel, Tom en Melissa, na een aantal onderlinge partijtjes zich op mochten maken voor de penaltybokaal die uiteindelijk gewonnen werd door Jesper Cornelissen.

  Na de kikkers was het de beurt aan de O8/O9 die ook lekker fanatiek de strijd met elkaar aangingen. Onder toeziend oog van hun eigen teamleiders, mochten zij hierna penalty’ s nemen met als uiteindelijke winnaar Jonas Crezee.

  Daarna stonden al de O10/O11 te trappelen om de wei in te gaan om voor de laatste keer dit seizoen hun kwaliteiten te laten zien. Ook hier noteerden de teamleiders de scores bij de te nemen penalty’s en was het uiteindelijk Yze Wijnalda die de wisselbeker mee naar huis mocht nemen.

  De O12/O13 mocht de dag afsluiten met partijen en penalty’s aangemoedigd door hun teamleiders. En dat bij Bunnik ’73 meiden ook goed tegen een bal kunnen trappen wisten we natuurlijk al, want dit jaar ging in deze categorie de wisselbeker naar Julia der Kinderen.

  We konden deze dag ook gelijk de najaarskampioenen huldigen want daar was eerder nog geen gelegenheid voor geweest. De JO12-1 en JO12-2 kregen van de jeugdcommissie de bijhorende medaille omgehangen. Later op de dag is dat ook bij de JO19-1 gebeurd.

  We hoeven ons de komende jaren geen zorgen te maken over een tekort aan keeperskwaliteiten. We hebben veel mooie penalty’s gezien (zijnetje, kruising) maar zeker net zoveel fraaie reddingen en dat in alle leeftijdscategorieën. Leuk was ook om te zien hoe de jongens en meiden de winnaars toejuichten en zelfs een erehaag maakten. Kortom, de hele dag stralende kindergezichten. En daar doen we het voor.

  Tot slot en niet onbelangrijk willen we speciaal alle teamleiders bedanken voor hun inzet dit seizoen. Zonder hen en natuurlijk ook alle andere vrijwilligers kan een vereniging nu eenmaal niet bestaan. Teamleider zijn is soms best een hele job, denk aan de praktische dingen die geregeld moeten worden maar ook de educatieve, sociale, communicatieve en organisatorische zaken. Dit wordt nog weleens onderschat hier en daar. Het geeft wel ontzettend veel voldoening als je dat enthousiasme terugkrijgt. Dus aan alle teamleiders nogmaals onze hartelijke dank!

  Fijne vakantieperiode iedereen en tot eind augustus.

  De jeugdcommissie