• Veerkracht

3 nov 2018
  • We begonnen een beetje slap, houten scoorde 1-0 maar gelukkig scoorde Jonah met een afstandsschot snel 1-1.
    Voordat we het wisten scoorde houten de 2-1, moesten we nog wakker worden?

In de 2e helft scoorde Houten 3-1. Wij speelde goed, zette ze onder druk, speelde goed over maar elke counter van Houten was raak.
    Hun keeper was erg goed, hij hield veel ballen tegen, hij had vast een topdag.
    4-1, weer een counter!

In de derde helft gaf Reinaldo een Wereldpass op Tijn die de bal in kon tikken: 4-2
    1 Minuut later: Solo van Tijn passt naar Douwe en hij tikt hem heerlijk binnen 4-3.
    Faber scoort met een perfect schot vanuit de hoek en schiet hem via de paal binnen 4-4.
    Tijn krijgt klutsbal van de tegenstander en tikt hem dan met alle ruimte en tijd binnen 4-5.

In de 4e helft scoorde Houten 5-5, weer een counter!
    Afstand schot Julian in de rechter onderhoek (Voor de keeper dan.): 5-6
    Goeie corner van Tijn, Jonah schiet de bal er zonder moeite in 5-7.