• Van de Jeugdcommissie: start nieuw voetbaljaar voor de jeugd

  2 sep 2021
 • Welkom bij weer een nieuw voetbaljaar! Gelukkig kunnen we gewoon beginnen met de competities en de trainingen en gooit corona geen roet in het eten. Deze week starten alle trainingen weer. Veel trainers zijn al eerder begonnen.

   

  Dit jaar hebben we helaas geen startdag. De competities starten namelijk direct in het weekend na de vakantie, zodat er geen zaterdag beschikbaar was voor de startdag.

  Let op: Alleen op 11 september kan in de kantine clubkleding worden besteld. De opdruk van je naam op initialen zal ook dit jaar weer gratis zijn.

  En dan nog dit: bij de club zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. We kunnen niet draaien zonder de hulp van ouders en actieve voetballers die ook wat meer willen doen dan alleen voetballen. Een paar essentiële taken zijn voor dit jaar nog niet ingevuld:

  • Voor de Kikkers en de JO 8 t/m de JO 11 zijn wij op zoek naar hulptrainers. Vaders, moeders, senioren, jeugdleden vanaf 14 jaar; iedereen die enthousiast is om te assisteren is welkom. Voor meer informatie of aanmelden neem je contact op met Herman Veenbrink: telefoon: 06 - 26 74 98 18 / email: pupillen@bunnik73.nl
  • De JO 15-1 en de JO 19-3 zoeken nog een teamleider. Zonder teamleider is het onmogelijk om de organisatie van de wekelijkse competitiewedstrijden op orde te krijgen. Welke vader/moeder/verzorger kan het teamleiderschap (eventueel gezamenlijk) voor deze teams op zich nemen? Ook voor deze taken graag even contact opnemen met Herman Veenbrink.
  • Voor de JO 17-2 zoeken we voor de maandagen ook nog een trainer. Wil je graag trainen of ken je iemand die zou willen en kunnen: ook dan graag even contact opnemen met Herman.

  Ten slotte zijn we altijd op zoek naar extra handjes voor de jeugdcommissie. Wil jij dit jaar wat extra’s organiseren voor de jeugd, dan kun je contact opnemen met Laurens Zwakhals: telefoon: 06-46860840 / email: laurens.zwakhals@gmail.com

  We wensen iedereen weer een prachtig voetbaljaar!

   

  Sportieve groet, 

   

  De Jeugdcommissie