• Beste Leden,

  Ondanks dat we niet mogen voetballen in de afgelopen periode vinden er diverse activiteiten plaats in en rond de kantine. Het bestuur vindt het daarom hoog tijd voor een update.

  Een aantal trouwe leden van onze club heeft zich verenigd in de Klusgroep Bunnik 73. Deze groep, bestaande uit Ton, Arnold, Rini, Bram, Theo,Ton, Herman en Gertje, is in de afgelopen periode druk geweest met allerlei zaken in- en rondom het clubgebouw.

  Zo hebben zij o.a. de volgende klussen uitgevoerd.

  • Camerasysteem gemonteerd rondom het clubgebouw en de benodigde kabels weg gewerkt.
  • Zonnepanelen (102 stuks) van het dak van het clubgebouw verwijderd, zodat de daken gerenoveerd konden worden door Muiden Dakbedekking BV. Ondertussen is deze renovatie grotendeels uitgevoerd en zijn de zonnepanelen gedeeltelijk teruggelegd.
  • Er is een lichtkoepel in het dak van de damestoilet gemonteerd, zodat deze ruimte nu ook beter verlicht is.
  • De bestuurskamer heeft een complete make-over gehad en ziet er nu weer fantastisch uit.
  • Nadat de muren en het plafond onder handen waren genomen door Adriaan Groenen (van het gelijknamige Stucadoorsbedrijf bedrijf uit Odijk), kon er een nieuwe vloer worden gelegd. Afgelopen zaterdag is de bestuurskamer weer ingericht en het einderesultaat is verbluffend (zie deze link voor een kort filmpje). Verder zijn zowel het plafond van de gang en de keuken opnieuw gewit.
  • Ook is de voorgevel, na de brand met de aangestoken vuilcontainer, weer als nieuw. Een ander welkomstbord plus een als nieuw geworden bord van de twee voetballers, waarvan er een met het Bunnik 73 tenue is uitgerust. Onze klusser Theo is hier druk mee geweest en het eindresultaat mag er zeker zijn.

  Dit zijn maar een paar grepen uit de werkzaamheden die de mannen op hun vrije voetballoze zaterdagen hebben uitgevoerd.

  Het bestuur wil de Klusgroep uiteraard hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet en hoopt dat we nog lang van jullie diensten gebruik mogen maken.

  Tenslotte willen we onze speciale dank overbrengen aan Adriaan Groenen, die de bestuurskamer weer een fantastische uitstraling heeft gegeven.

   

  Sportieve groeten, 

  Het Bestuur