• Beste (ouders van) leden en bezoekers van v.v. Bunnik’73,

  In verband met de stijgende coronabesmettingen heeft de overheid aanvullende maatregelen ingevoerd die ook voor onze club gevolgen hebben. De maatregelen gaan gelukkig niet zo ver als aanvankelijk de bedoeling was van het kabinet, maar toch zijn er nog steeds belangrijke wijzigingen van toepassing.

  Wat zijn de nieuwe maatregelen per 6 november 2021?

  • Voor het veldvoetbal blijft het sporten in elk geval voor iedereen toegankelijk. Dat is het goede nieuws.
  • Voor de buitensport – dus ook het veldvoetbal bij Bunnik’73 – geldt echter wel dat voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras een Corona Toegangsbewijs (CTB) getoond moet worden.
  • Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.
  • Net als overal geldt ook bij ons het dringende advies om 1.5 meter afstand te houden.

  Graag vragen wij aan iedereen om zich aan deze maatregelen te houden, het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal om te zorgen dat de regels ook binnen onze vereniging worden nageleefd. We moeten het met elkaar doen en we willen ook beslist geen gedoe of discussies. We worden nu eenmaal met deze regels geconfronteerd en we willen ons er aan houden. Zodat het voetballen kan doorgaan!

  Tot slot: we zijn hard op zoek naar (meer) vrijwilligers die willen helpen bij de controle op de maatregelen! We hebben als vereniging namelijk ook de plicht om toe te zien op de naleving van de regels, als we ons niet houden aan de maatregelen riskeren we boetes en mogelijk zelfs sluiting. Wil je ons hierbij helpen, geef je dan op bij het bestuur via een e-mail naar bestuur@bunnik73.nl.

  Hartelijk dank allemaal en veel dank voor de medewerking.

   

  met sportieve groeten,

  het bestuur van v.v. Bunnik’73