• Nieuwe trainer bij de JO17

    Als junior trainde ik al een pupillen elftal. Dat was bij een grote zaterdag amateurclub, Oranje Wit, in Dordrecht. Na alle selectie elftallen doorgelopen te hebben ging ik spelen bij de senioren. In die periode voetbalden we in de hoogste klasse o.a. tegen IJsselmeervogels. Maar dat is alweer een tijd geleden.

    Mijn favoriete speler was Johan Neeskens, de ‘’stofzuiger’’ op het middenveld van AJAX en het Nederlands elftal (en later samen met Johan Cruijff bij Barcelona). Het eerste doelpunt in de finale van het WK in 1974 was een benutte strafschop van Neeskens. Op straat en op het voetbalveld speelde ik hem zo goed mogelijk na. Ik ben benieuwd wie jullie favoriete spelers zijn.

    Aankomend seizoen ga ik training geven op de donderdagavond aan de JO17-2. De voetbalschoenen zijn aangeschaft en ik kijk uit naar de start van de trainingen in augustus.

    Ad de Ruiter (56 jaar uit Bunnik)

rfwbs-slide