• Het was zover. Zaterdag 27 oktober om 8:15 verzamelen bij Bunnik '73 en om 8:45 speelt JO11-2 tegen Sporting '70. Het zal weer een zware wedstrijd worden want de tegenstander staat maar een paar punten voor op Bunnik '73. Maar de jongens waren er al helemaal klaar voor, al hadden die week van de herfstvakantie maar 1 keer getraind.
  Snel nog een warming up en de wedstrijd kan beginnen. Het is een spannende eerste kwart het ging gelijk op Bunnik '73 kreeg kansen maar net niet tussen de palen en bij Sporting '70 hadden het moeilijk in de verdediging, ze kregen geen grip op Bunnik. Het eerste kwart bleef het 0-0.
  Maar het tweede kwart kwam Bunnik al snel op voorsprong door het goed storen in de verdediging bij Sporting '70. Daarna werd het al snel weer 1-1 en zelfs 1-2. Bunnik '73 moet zichzelf weer herpakken en dat pakte goed uit, want het werd weer 2-2 door een mooi afstandsschot. Met een gelijkspel gingen we de rust in.
  De tweede helft ging weer beginnen, gespannen staan de jongens te wachten op het fluitsignaal. Misschien iets te gespannen, want binnen no time krijgen ze een doelpunt tegen. Bunnik herpakt zich weer door een mooi doelpunt opgebouwd vanuit de verdediging en daarna een mooi driehoekje in de aanval het was 3-3. Bunnik '73 begon moe te worden iedereen gaf alles wat ze konden en de wissels waren ook beperkt, maar helaas kreeg Bunnik 2 doelpunten tegen.
  We stonden 3-6 achter!
  Het laatste kwart het werd alles of niets de opstelling werd veranderd. En ja hoor het werd 4-6 door weer een mooi afstandsschot de keeper kon er alleen maar naar kijken. Bunnik '73 bleef maar druk geven op de verdediging van de tegenstanders, maar helaas de eindstand bleef 4-6 voor Sporting '70. Snel nog penalty's nemen waarbij de keeper van Bunnik nog een paar mooie reddingen had.
  Bunnik '73 JO11-2 kon terugkijken op een spannende en mooi voetbal. En vooral een goed inzet!
rfwbs-slide