• Teamindeling Jeugd 2020-2021

  Beste jeugdleden/ouders,

  Met de hulp van alle jeugdtrainers hebben we ook dit jaar weer ons uiterste best gedaan om iedereen zo goed als mogelijk, op ieder zijn/haar niveau, in te delen.

  Een tekort/teveel aan spelers per leeftijdscategorie heeft ons doen besluiten om voor sommige spelers dispensatie aan te vragen en in andere situaties spelers vervroegd door te schuiven. We zijn ons bewust dat spelers en/of ouders door deze indeling teleurgesteld kunnen zijn. Wij vertrouwen erop dat ouders en spelers hier verstandig mee om zullen gaan. Ervaring leert ons dat de spelers meestal snel groeien in hun nieuwe team en ineens veel meer vrienden in het dorp krijgen.

  Ook is het belangrijk om te beseffen dat deze teamindeling slechts een momentopname is en niets zegt over de teamindelingen van de jaren hierna. Iedere speler zal zich in zijn of haar eigen tempo verder ontwikkelen. Onze club investeert in alle spelers, ongeacht het team even veel.

  Daarnaast willen we ons per 1-6-2020 aan het nieuwe trainingsschema houden. Zo kunnen de nieuwe trainers en spelers/speelsters kennis maken met elkaar. Dit schema zal voor sommigen een andere dag of andere tijd inhouden.

   

  Kijk op deze pagina voor de teamindeling: https://www.bunnik73.nl/wp-content/uploads/teamindeling-2020-2021-site-1.pdf

  Kijk op deze pagina voor de trainingstijden: https://www.bunnik73.nl/wp-content/uploads/Trainingstijden-jeugd-2020-2021-002.pdf

   

  Met vriendelijke groeten, 

  Iwan Steenbrink: Hoofd jeugdopleiding                 

  Herman Veenbrink: Jeugdcoördinator