• In de vroege ochtend van deze zonnige zaterdag zijn de mannen naar Houten getogen voor een krachtmeting met de JO11-4 van Delta Sports ’95.

  Na het omkleden en een tactische bespreking in de kleedkamer ging het team eensgezind en vol energie richting het veld, achter op het grote terrein. Het gras was nog nat op deze herfstochtend. De zon zou de dauwdruppels gedurende de wedstrijd langzaamaan weg proberen te branden.

  Al zeven minuten na de aftrap kwam Bunnik op voorsprong. De 0-1 werd uit een mooi opgebouwde aanval gescoord. Even later werd een kopbal van Delta resoluut uit het net gehouden door de Bunnikse keeper. Bunnik is goed op dreef.

  Vervolgens kwam toch de eerste tegengoal. 1-1. Het blijft spannend!

  Kort voor het rustsignaal verzwikt een Bunniker zijn enkel en moet gewisseld worden. Na de rust zou hij gelukkig toch weer, enigszins hinkend weliswaar, zijn bijdrage aan de wedstrijd leveren.

  Na de rust gaat het opeens snel de verkeerde kant op. 2-1. 3-1 vliegt om de oren. Wat gebeurt hier nou!

  Dan worden de Bunnikers plots wakker. Een paar treffende aanwijzingen van de coaches brengt ze weer op het goede spoor. In korte tijd scoort Bunnik weer twee doelpunten. 3-3. Gelijk.

  Even voor de kleine pauze in de tweede helft komt de bal nog even voor het Bunnikse doel langs zeilen. Dan biedt een corner voor Bunnik nog even een kans, maar de bal werkt even niet mee.

  Na de kleine pauze loopt het weer als een trein voor Bunnik. Maar de tegenstander is ook serieus en geeft het niet zomaar weg.

  Na een wilde chaos voor het doel van Bunnik, waarbij de bal er gelukkig maar niet in wil, gaat Bunnik weer op volle kracht in de tegenaanval richting het Houtense doel. Een hard schot treft de paal. Oeiiii.

  Even later een lange uithaal vanuit een Bunnikse voet vanaf het middenveld. Helaas net naast. Maar er zijn volop kansen om hier toch nog te winnen en drie punten mee naar Bunnik te nemen. Het kan nog.

  Weer een Bunniks schot, net naast. Corner. Nog een corner. Nu dan misschien! Plotseling klinkt het fluitsignaal….. 3-3. Er had eventueel meer in gezeten, maar het was een mooie strijd. Een welverdiend punt wordt toch maar mooi mee naar Bunnik genomen, wat resulteert in de tweede plaats in het klassement.

  In de strakblauwe lucht vliegen groepen ganzen luid gakkend in V-formatie laag over, naar zuidelijker oorden. Op het veld worden nog even de penalties genomen. Altijd leuk.

  Voor vertrek wordt nog ontspannen nabesproken, gedoucht en omgekleed. De rest van de zaterdag staat voor de deur.


rfwbs-slide