• Zoals elke vereniging kan ook Bunnik ’73 niet zonder vrijwilligers en organisatoren. Afgelopen twee jaar zijn een paar (commissie)leden gestopt waardoor er behoefte is aan aanvulling. Voor het nieuwe seizoen zijn we daarom op zoek naar enthousiaste mensen die af en toe een handje kunnen helpen. Dit hoeft echt niet vaak te zijn (bijvoorbeeld een paar keer per seizoen) en hoe meer mensen helpen, hoe minder tijd het eenieder kost. We zouden het ook leuk vinden als er ideeën zijn voor nieuwe initiatieven/activiteiten die wij zouden kunnen oppakken, met name voor de jeugd.  

    Graag komen we daarom in contact met leden/ouders/verzorgers die af en toe kunnen helpen/ondersteunen/organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het helpen organiseren van het thuistoernooi, Koningsdag, et cetera.

    Vind je het leuk om de vereniging af en toe te helpen? Of bijvoorbeeld bij de jeugdcommissie aan te sluiten? Of eenmalig een activiteit te organiseren (samen met bijvoorbeeld een andere ouder uit het team)? Laat het ons dan vooral weten. Dit kan via een e-mailtje aan jeugd@bunnik73.nl. Tenslotte maken we samen de vereniging!