• Zaterdag 29 augustus begint het nieuwe seizoen met de bekerwedstrijden. Ook wij willen hierbij de Corona-regels, zoals voorgeschreven, zoveel mogelijk hanteren. Hieronder een aantal regels die we met elkaar af moeten spreken, alleen dan kunnen we de wedstrjijden goed laten verlopen.

   

  Wij verzoeken jullie vriendelijk om op ons sportpark overal de 1,5 meter afstand in acht te nemen. 

  De 1,5 meter betekent helaas wel dat er minder ruimte is in onze kleedkamers en ons clubhuis. Voor ieder team is er één kleedkamer beschikbaar waar 6 spelers tegelijk in mogen en 2 spelers tegelijkertijd mogen douchen. Het team zal dus om de beurt moeten omkleden en douchen. Wij verzoeken jullie daarop toe te zien en niet meer spelers tegelijkertijd toe te laten.

  Wij verzoeken jullie om onderstaande aandachtspunten met de teams te delen;

  -       Graag al in wedstrijdtenue naar ons toe komen.

  -       Bij aankomst graag melden in ons Wedstrijdsecretariaat. Let op: er kunnen vanwege de 1,5 meter afstand, naast de        gastheer/vrouw maar 2 andere personen in het Wedstrijdsecretariaat aanwezig zijn. Als jullie even moeten wachten, houd dan 1,5 meter afstand. Dit geldt ook na de wedstrijd.

  -       Na de wedstrijd proberen wij iedereen een kleedkamer te geven om te douchen.

   • Er mogen 6 spelers ouder dan 18 jaar tegelijk in één kleedkamer en er mogen 2 spelers ouder dan 18 jaar tegelijkertijd douchen.
   • Voor alle spelers jonger dan 18 jaar is er geen beperking van aantal spelers in de kleedkamer en doucheruimte Dit vergt wat puzzelwerk, dus het kan zijn dat alles vol is, en dat er even gewacht moet worden. Wij rekenen op jullie begrip.

  -       In het clubhuis en op het terras geldt dat iedereen moet plaatsnemen op een stoel. En vol = vol.

  -       Verder rekenen wij er op dat iedereen zijn/haar gezond verstand gebruikt, constateer je een onveilige situatie meld dit dan bij het Wedstrijdsecretariaat.

  Ondanks alle aanpassingen hopen wij dat jullie een leuke en sportieve wedstrijd bij ons zullen hebben.

   

  Met sportieve groet,

  Bestuur Bunnik'73