• Ouwe Knarren en Dartele Dames….

    Bijna alle aandacht gaat uit naar het senioren en jeugdvoetbal. Maar wist je dat er op donderdag- en vrijdagavond nog 2 groepen voetballen? 

    Van de 45+ heb je misschien wel eens wat gehoord. Het zijn de ‘Ouwe Knarren’ van 45 jaar en ouder die op donderdagavond het grastrainingsveld onveilig maken. In het najaar en voorjaar doen ze mee aan de 7x7 45+ competitie. We hebben 2 teams met samen ruim 20 deelnemers. 45+voetbal is de manier om in een ontspannen sfeer tegen een balletje te kunnen trappen. Ook omdat tijdens de competitie de tegenstanders er net zo over denken.

    Kom eens kijken op donderdagavond en breng je voetbalschoenen mee. Bijna zeker dat het weer begint te kriebelen en dat je mee gaat doen. Na afloop is er ook hierbij een 3e helft. 

    En dan de ‘Dartelende Dames’. Zij trappen op vrijdagavond op het kunstgras vanaf 20.00 uur recreatief tegen een bal. Onder het motto ‘Ieder op zijn eigen nivo’, niets hoeft, alles mag. Na een gedegen warming-up wordt er getraind in dribbelen, passen, afmaken, enz. Daarbij een vleugje conditie en natuurlijk wordt afgesloten met een partijtje. Op dit moment zijn we met zo’n 8-10 dames maar er kunnen er nog wel wat bij. Dus wil je op vrijdagavond eens even lekker een uurtje buiten sporten kom dan gezellig meedoen ongeacht hoe jong of oud je bent. 

    Eef

rfwbs-slide