• Oefenwedstrijd VV. Montfoort

  Zaterdag 28 Oktober.
  Omdat we deze zaterdag vrij zijn hebben we snel nog een oefenwedstrijd kunnen regelen tegen VV.Montfoort.
  Zoals gewoonlijk wedstrijdbespreking. We geven de jongens weer de opdracht dat we snel druk moeten zetten en dat het inspelen van de bal snel en strak moet gaan. De eerste helft begint, maar we hebben geen grip op de tegenstander. We komen vaak te laat en we staan niet goed. We geven de tegenstander te veel ruimte, zodat ze makkelijk aanspeelbaar zijn. Maar ondanks dat krijgen we weer een aantal kansen maar die gaan er niet in, jammer genoeg. Sommige spelmomenten zijn goed waar we snel handelen en zo bij de tegenstander voor het doel staan. Maar de keeper van de tegenstander is goed. In de eerste helft krijgen we toch een tegendoelpunt, omdat we niet op onze positie staan en teveel de man laten lopen. Jammer maar nog niks aan de hand Bunnik speelt beter en we kunnen nog beter dat weten we van onze jongens. De 2de helft gooien we de boel om een aantal van de jongens staan niet op hun plek en we proberen zo iets meer snelheid en kracht op het middenveld te creƫren. Dit lukt aardig . Nu zien we weer het team, waar we zo goed in zijn. Afjagen gaat beter en we spelen elkaar weer goed in. Ook wordt er weer de vrije ruimtes gezocht. En daar komt toch de gelijkmaker. Een uigespeelde kans, zoals we vaker gezien hebben en Tim die weer scoort. Het blijft een spannende wedstrijd. De tegenstander is vel en fysiek sterk. Ook in de duels maar na 7 min. verder in de wedstrijd krijgen we weer een uitgespeelde kans. Waar we zo vaak op trainen op snelheid en voorgeven en net al het eerste doelpunt weer Tim die het winnende doelpunt scoort. 2-1 is ook de eindstand.
  Wat ik heb gezien is dat we ook tegen een fysieke tegenstander, achterstand en weer sommigen jongens niet op hun eigen positie staan toch ook kunnen voetballen. Dat iedereen hard werkt voor elkaar en met elkaar.
  Samen gevat het was een leuke wedstrijd om te zien. Niet de mooiste, maar wel een spannende. Ik wil ook weer alle ouders aan de lijn van harte danken voor het support.
  Iwan en Patrick
rfwbs-slide