• Bij de club waar Ruud Gullit zijn eredivisie-debuut maakte speelde onze O15-1 de halve finale tegen de O15-1 van Haarlem-Kennemerland. Even dachten wij aan een jaarwisseling want vlak voor de wedstrijd werd wat knalvuurwerk afgestoken maar al snel bleek de dadendrang van onze mannen het echte vuurwerk 0-1. Met een spaarzame maar fantastische aanval scoorde Haarlem de 1-1. En zo gingen alle heren de rust in. Na wat omzettingen in de rust draaide het bij Bunnik meteen goed en scoren wij de 1-2. Bunnik heeft op enkele counters na overwicht maar een aantal kansen (een stuk of 5!) wordt niet in resultaat omgezet. Tijdens een opleving van Haarlem fluit de (KNVB) scheids en denkt iedereen aan een vrije trap voor Bunnik op de rand van onze 16. Tot ieders verbazing krijgt Haarlem de vrije trap en ze schieten uiterst doeltreffend de 2-2 in de verre hoek. Dit is het moment dat een aantal ouders vreemd ijsberend langs het veld beginnen te lopen. In de laatste seconde krijgen wij nog een geweldige kans maar schieten de bal op de paal. Penalties! Enkele ijsberende ouders hebben het niet meer, beginnen wazig te murmelen of praten elkaar moed in. En zien ineens overal voortekens...... dat onze keeper de beste is. Eindstand 2-2 en Bunnik WNS. 4-5.