• JO13-1 te gast bij FC Utrecht d.d. 10-09-17

    Na al een geslaagde clinic van FC Utrecht trainers vorige week woensdag, waren afgelopen zondag onze mannen en dame ‘special guest’ bij FC Utrecht. Op de fiets er heen passeerde de FC Utrecht spelersbus ons nog, gevuld met andere jeugdspelers van Bunnik ’73.

    De JO13-1 mocht, naast het bijwonen van de wedstrijd tegen Roda JC, in de rust deelnemen aan de zogenaamde ‘Latje-trap-competitie’. Dit fenomeen kennen we natuurlijk al van het afgelopen seizoen in de rust van ons eigen eerste elftal. De spanning begon al toen we in de spelerstunnel even moesten wachten waar na afloop van de eerste helft alle Utrecht-en Roda-spelers, de trainers en onze Hansie, Hansie rakelings langs ons liepen. En het voelt toch wel heel bijzonder als je met je team in een bijna vol stadion het veld op mag en je teamnaam door de luidspeaker schalt. Op het led-bord verscheen vervolgens het logo van Bunnik ’73 met de tekst ‘Succes!’.

    We zullen de finale niet halen maar daar maalde bijna niemand om want de ereronde die ze na afloop mochten maken, maakte een hoop goed. De Bunnik-site liet goed van zich horen toen de Bunnikers uitgelaten langs renden en natuurlijk ook het vak waar onder andere de ouders bivakkeerden.

    Dank aan Herman voor het regelen en aan FC Utrecht (en in het bijzonder Koos van Tamelen) voor de uitnodiging.