• De traditie wil dat bij Bunnik \'73 de nieuwjaarsreceptie ook op nieuwjaarsdag wordt gehouden. Dat was dit jaar niet anders.

  Tijdens de receptie is er de toespraak van de voorzitter, maar laat die zich nou hebben afgemeld met een griepje. Deze taak werd waargenomen door een on-voorbereidde secretaris Eef Goes.

  2018 wordt een uitdagend jaar voor de club. Met de nieuwe vrijwilligerscommissie zullen we de taken en diensten gaan (her)verdelen over zo veel mogelijk handjes en schouders. We rekenen daarbij op de medewerking van heel veel leden en ouders van jeugdleden. Het motto van de vereniging \'Samen maken we de vereniging\' moet weer als vanzelfsprekend worden!

  Eef kon namens het bestuur mededelen dat ook het komende seizoen 2018-2019 Harry Epskamp trainer zal zijn van de mannen seniorenselectie.

  Ook is er een nieuwe sponsor voor Senioren-1 gevonden. Vishandel C-Vis uit Bunnik zal de komende seizoenen het shirt van onze mannen sieren. C-Vis liet direct van zich spreken met een paar heerlijke visschotels en een bakje oesters. Een mooi begin.

  Daarnaast hadden ook de mensen van de bar hun best gedaan met schalen met plakjes worst en kaas. Voor de niet-visliefhebbers.

  Onder het genot van de genoemde hapjes en een of meerdere drankjes is het nieuwe jaar 2018 bij Bunnik \'73 van start gegaan.