• Nieuwe lichting meiden uit Bunnik en Odijk

  7 dec 2018
 • Nieuwe lichting meiden uit Bunnik en Odijk

  “Nieuwe lichting meiden Bunnik & Odijk oefent tegen ’t Goy onder23!”
  Wedstrijdverslag oefenwedstrijd met Licht
  Na een valse start 2 weken geleden in Odijk waar het licht uitviel, nu dan eindelijk toch de oefenwedstrijd tegen ’t Goy. Ebo Ebens, hun leider/trainer en vooral motivator van vrouwenvoetbal in ’t Goy en ik hadden elkaar gesproken en bleken dezelfde kansen te zien voor groei van deze mooie sport voor deze doelgroep. Een eerste kennismaking in de vorm van een oefenwedstrijd en wellicht nog meer acties die we samen kunnen gaan doen.
  De wedstrijd bleef spannend, wat rommeling natuurlijk omdat veel meiden voor het eerst met elkaar in 1 team stonden. Allemaal woonachting overigens in Bunnik en Odijk, maar door omstandigheden uitkomend voor Delta Sports, FC Driebergen, Odijk MO13 en onze Merel studeert in Tilburg.
  Voor Amy, Isa, Sem en Noelle was het echt de eerste kennismaking met vrouwenvoetbal. Zij spelen respectievelijk bij MO13 (half veld!) JO15/3, MO17 en MO19 van 4 verschillende verenigingen.
  Nieuwkomers Femke, Kim en Melanie, haalden de gemiddelde leeftijd weliswaar iets omhoog, maar voor hen was het ook een perfecte manier ook extra minuten te maken. De rest van het team bestond uit meiden van VR1 en VR2 van Bunnik. De uiteindelijke uitslag was 1-0 voor ’t Goy waarbij aangetekend dat Amy nog bijna de gelijkmaker produceerde.
  Maar daar ging het natuurlijk allemaal niet om, dit team toont aan de potentie in onze regio om nog een team toe te voegen groot is, wellicht nog dit seizoen, maar anders zeker volgend seizoen is er dus ook gewoon weer een MO19 te bewonderen op onze velden.
  Meiden hartstikke bedankt voor jullie inzet, supporters (ouders, zussen en bijna heel vrouwen 1) super dat jullie erbij waren.
  Aanstaande zondag in Bunnik maar liefst 2 thuiswedstrijden, het 1e om 11.30 en het 2e om 14.00 De laatste thuiswedstrijden voor de vrouwen dit kalenderjaar, u komt toch ook?

  U kunt ons volgen op Insta #bunnik_vrouwen2 erg leuke foto’s en filmpjes 😉

  Sportieve groet
  Hans
rfwbs-slide