• Na de aankondiging dat Harrie Epskamp ons gaat verlaten aan het einde van dit seizoen, zijn we bijzonder verheugd om te kunnen melden dat we in de persoon van Edwin Bakker een nieuwe Hoofdtrainer hebben gevonden die m.i.v. het komende seizoen de selectie van Bunnik ’73 onder zijn hoede gaat nemen.

  Edwin Bakker heeft de afgelopen vier jaar de selectie van SVF Cothen getraind en gaat dus nu een nieuwe uitdaging aan bij Bunnik ’73. Met Edwin denken de Technische Commissie en het bestuur een waardige opvolger voor Harrie gevonden te hebben en wij wensen hem alvast veel succes.

  Het bestuur wil de Technische Commissie bedanken voor het uitstekende voorbereidend werk wat zij hebben uitgevoerd. Hieronder stelt Edwin Bakker zichzelf in het kort even voor.

  Namens het bestuur,
  Andre Westerhout, voorzitter

  -------------------------------------------------------------------------------------------

  Graag stel ik mij voor als nieuwe hoofdtrainer van de selectie van Bunnik ’73.

  Ik ben Edwin Bakker, 52 jaar en woon samen met mijn vriendin in Wijk bij Duurstede. Daarnaast heb ik nog 3 bonus kinderen van 18, 25 en 28 jaar.

  Ik ben werkzaam als projectleider bij een aannemersbedrijf in Nieuwegein. Naast werk en gezin doe ik graag wandelen, sporten, tussendoor een stedentrip en uiteraard alles omtrent voetbal.
  De afgelopen 18 jaar ben ik bij diverse verenigingen (sv de Rijp, vv Spartanen, sv Koedijk, vv Maarssen en SVF) hoofdtrainer geweest waar ik met veel plezier en passie hebt gewerkt. Op het veld maar ook daar buiten wil ik me graag inzetten voor de vereniging.

  De keuze voor Bunnik ’73 is een hele bewuste keuze geweest. De accommodatie, dorpsvereniging en de ambitie van de vereniging om een stabiel 3e klasser te worden met eigen jongens vanuit de vereniging en dorp. Hierbij zoek ik het juiste evenwicht tussen prestaties en gezelligheid.

  Ik heb er heel veel zin in en kijk enorm uit om na de zomerstop aan deze mooie nieuwe uitdaging te beginnen. Doelstelling is om met hard werken en leuk voetbal een heel mooi seizoen er van te maken en dat we voor de prijzen kunnen gaan spelen.

  mvg,
  Edwin Bakker