• Het is nog November als de ploeg van coaches: Ruud Schaar, Erwin Roos, Bert Klein Gebbink en trainer Maarten Groenen afreist om “herfstmeister” te kunnen worden.
  De omroep van de coaches om massaal af te reizen naar stadion Galgenwaard werd dan ook gedaan, het hondstrouwe publiek van de JO12-2 bleef combi kaarten bestellen en even moest Kampong overwegen om inderdaad Galgenwaard af te huren. Helaas werd het veld 2 langs de provinciale weg, ook leuk natuurlijk!. Coaches Erwin en Bert hadden helaas andere verplichtingen, gelukkig kon Jeroen Lammers Ruud een handje helpen!
  Vorige week werd het een eenvoudige 9-1 winst, was de Bunnikse manschaft top favoriet om even de titel binnen te halen, maar een eenvoudige strijd werd het niet!! In het eerste kwart schrok de Bunnik-side dan ook, champagne en de beker zaten namelijk al in een tas. Maar waar iedereen een eenvoudige zege verwachte begon de thuisclub zeer fel. Elke kwart hadden we een andere doelman (Batist en Collin), zo kon Bunnik meer gebruik maken van drie sterke wissels op de bank! Helaas stonden er nog geen vijf minuten op de klok of Kampong had het netje reeds gevonden en kon het Bunnikse publiek nerveuzer gaan staan of juist extra aanmoedigen.
  Het tweede kwart had de ploeg naar de peptalk geluisterd en begon deze wedstrijd te kantelen. Linksback Sam gaf mee naar middenvelder Loek, 1-2tje met Mats en Loek zocht Dim, zijn mooie voorzet bereikte onze spits Niels en die ronde vakkundig af, 1-1. Duidelijk zichtbaar ontspande de Bunnik-side. Zou het dan toch nog lukken, inmiddels in China en Doorn bereikte de andere coaches ook het nieuws, bij rust en nog 1-1, dit wordt een spannend ochtendje!
  Na rust bleef de ploeg uit Bunnik er voor strijden zij aan zij, de strijd ging nu pas echt beginnen…maar wat ze ook deden, Justin, Kalle, Sam, Just gaven achterin verder weinig meer weg en ook Collin en Batist hielden het doel verder schoon. Op het middenveld en in de aanvalslinie werden wel mooie aanvallen gemaakt, Hugo, Loek, Dim, Mats, Niels en Thom zorgde voor de nodige aanvoer, maar Kampong hield zich staande. De spanning nam dan ook zichtbaar toe en pas in de laatste twee minuten viel de bevrijdende kampioensgoal. Via een goede aanval kon Dim schieten op doel, zijn schoot veranderde van richting en vloog zo de goal in, daar was dan de 1-2 voorsprong. Deze voorsprong kon met die laatste minuut vast houden en toen waren we dan kampioen.
  Opluchting en blijdschap was enorm, dit werd op het veld gevierd en ook nog in de kleedkamer. Het was al met al een dik verdiende zege en een bekroning op deze mooie reeks wedstrijden. Via de app werden de afwezige coaches op de hoogte gebracht van dit heugelijke nieuws.
  Iedereen bedankt voor het supporteren en op naar de 3e klasse in januari.