• JO15-1 te sterk voor Valleivogels

11 mrt 2018
  • Bunnik JO15-1 – Valleivogels JO15-1

Vandaag staat Valleivogels op het spel en ook deze wedstrijd moet gewonnen worden.
    Iedereen is op tijd en na een goede week training moet het ook vandaag lukken.
    De wedstrijd begint zoals gewoonlijk. Hoe we altijd ons spel spelen. Druk naar voren en kort op de man dekken. We mogen van de tegenstander voetballen tot op hun helft, dus komen er makkelijk uit. Ook zien we dat er op de rechterkant veel ruimte ligt voor Mees. Die met zijn snelheid makkelijk langs zijn tegenstander komt. De 1-0 komt ook van die kant, omdat Jord een geweldige assist geeft op Mees. En heel kort erna geeft Hajo een assist op Jesse die de 2-0 op zijn naam zet. Na maten de wedstrijd verloopt geven we de tegenstander totaal geen ruimte, zodat we snel weer in balbezit komen. Ook zien we dat er goed combinatievoetbal is die we ook op de trainingen oefenen. Mees passeert zijn tegenstander makkelijk en zet de 3-0 op het scorebord. De 4-0 komt van eigen helft door een assist van Flynn die Luc weet te bereiken en de bal geplaatst langs de keeper schiet. Iedereen werkt hard en we geven weinig kansjes weg. Toch komt de tegenstander de 2de helft door onze verdediging heen en in het 16 metergebied gaat hij neer. Penalty, jammer maar terecht 4-1. Op dat moment moeten we ons even herpakken, maar dat duurt niet lang. Iedereen gaat ervoor en Mees zorgt voor de 5-1. Ook onze invallen Casper scoort 6-1. Wedstrijd bijna ten einde, maar de bal kom bij Lucas die ook een doelpunt op zijn naam mag zetten in de laatste seconde eindstand 7-2. Jammer dat er 2 doelpunten zijn afgekeurd. 1 van Jits in de eerste helft (buitenspel) Jord (bal niet over de doellijn), maar daar hebben we allemaal ons twijfel over. Maar met zijn allen hebben we een top wedstrijd gespeeld en dat moeten we vasthouden voor de week erop. Scheidsrechter heeft 8-2 doorgeven .