• In Memoriam Tony Hughes

  Afgelopen week ontvingen wij het trieste bericht dat geheel onverwachts, Tony Hughes is overleden in Londen, waar hij werkzaam was. Slechts 4 dagen eerder vierde hij nog zijn vijftigste verjaardag in Nederland. Een feest in de buitenlucht, zoals hij het liefste deed. Dit was Tony ten voeten uit. Vissen gevolgd door een BBQ. Waarna 's avonds het feest werd voortgezet op zijn favoriete plek, de Ierse pub Mick O'Connells in Utrecht, waar hij vaak naar wedstrijden van Manchester United keek.

  Veel ouders en spelers zullen zich Tony herinneren. Hij is jarenlang jeugdcoach geweest bij Bunni73. Eerst bij de teams van zijn zoon Connor en later bij de teams van zijn jongere zoon Anthony. Hij heeft vele jeugdspelers onder zijn hoede gehad. Een klein beetje streng kon hij soms wel zijn maar hij was vooral zorgzaam en zachtaardig. Als een speler op het veld geblesseerd raakte rende hij er naar toe met zijn wonder bidon. Vaak was de pijn dan snel over. Het team noemde hij zijn 'Band of Brothers'. Inzet en elkaar steunen was belangrijker dan winnen, zoals hij altijd zei. Dit gevoel leeft nog bij vele spelers die hem als coach hebben gehad. Naast coach was hij ook een grote aanjager van het spelen van toernooien in het buitenland. Daarmee heeft hij vele spelers een onvergetelijk mooie herinnering gegeven.

  Op vrijdag 13 september is er om 15.00 uur een afscheidsbijeenkomst in de St. Barbarakerk in Bunnik. Wij hopen dat veel ouders en spelers deze bijeenkomst kunnen bijwonen.

  Tony was een goede vriend en een echte familie man. Veels te vroeg ben je ons helaas ontvallen. We zullen je ongelooflijk veel missen grote vriend en wensen jouw kinderen, familie en vrienden, heel veel sterkte toe.

  Namens de Jeugdcommissie en het Bestuur van Bunnik'73,

  Stef Geldtmeijer

   

rfwbs-slide