• Op donderdag 27 oktober j.l. is Steven de Groot overleden. Na een noodzakelijke operatie in april 2021 konden we Steven na een paar maanden weer verwelkomen op het trainingsveld en heeft hij nog vele malen zijn geliefde sport kunnen uitoefenen. Maar vanaf september sloeg de ziekte plotseling hard toe.

  Vanaf het seizoen 2007/2008 heb ik samen met Steven drie jaar het team waarin onze oudste zonen speelden, gecoacht (twee jaar de F-jes en één jaar een E-team). Daar hebben we samen veel plezier aan beleefd.

  Snel na de introductie van het 45+ voetbal bij Bunnik ’73 heeft Steven zich hiervoor aangemeld. Hij moest tenslotte toch op het veld kunnen laten zien wat hij zaterdagochtend langs de kant riep. Donderdagavond trainen en in het najaar en voorjaar de vrijdagavondcompetitie.

  Hij was een betrokken lid van Bunnik ’73: hij maakte deel uit van de ‘kunstgras-commissie’ (voor de invoering van het kunstgrasveld), fanatiek deelnemer aan het familie voetbaltoernooi (zelfs in 2022 heeft hij nog meegedaan) en regelmatig bereid een wedstrijd op vrijdagavond te fluiten of een bardienst te draaien.

  We gaan hem missen. We wensen de familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies. Op donderdag 3 november wordt in het bijzijn van familie en genodigden afscheid genomen van Steven.

  Namens Team 35+/45+

  Marcel Lips