• Het bestuur van Bunnik’73 is ingrijpend veranderd.

  Eef Goes heeft 30 jaar (!) in het bestuur gezeten en is nu gestopt met het grootste deel van zijn werkzaamheden voor onze vereniging.  En omdat Eef zoveel zaken regelde, heeft dat grote consequenties voor ons.

  We zijn begonnen met enig zelfonderzoek. Dat heeft een aantal dingen opgeleverd:

  1. Het bestuur gaat zich meer bezig houden met de kerntaken. Vanaf nu proberen we om zoveel mogelijk andere (oude en nieuwe) vrijwilligers bij de vereniging te betrekken om al die kleine en grote taken uit te voeren. De eerste successen daarvan zijn al zichtbaar: Dick Mevius doet de ledenadministratie, de website wordt beheerd door Wouter Hoekman en Anneke van Zijl gaat het wedstrijdsecretariaat van de jeugd overnemen. Vele handen maken licht werk!

  2. We willen de taken het liefst klein en overzichtelijk maken. We gaan vacatures publiceren die niet per se inhouden dat je de hele week met Bunnik’73 bezig bent, maar die juist relatief klein zijn en eventueel ook gedeeld kunnen worden. En die soms voor een korte periode nodig zijn, zoals bij het organiseren van een toernooi of de startdag. Zie de vacatures die we de komende tijd zullen publiceren.

  Het bestuur bestaat inmiddels uit 5 personen:

  • André Westerhout         Voorzitter
  • Osgar van Trigt             Secretaris
  • Bram van Tergouw        Penningmeester
  • Aswin Menke                Voetbalzaken Jeugd
  • Henri Deten                  Vrijwilligersbeleid

  3. We willen graag jullie kwaliteiten benutten. Ben je ergens goed in en zie je een rol voor jezelf, geef het dan aan mij door. We zullen dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

  4. Activiteiten zijn goed voor de vereniging. Leden vinden het leuk als er wat te doen is. Heb je ideeën, kom ermee voor de dag. Het afgelopen seizoen hebben we veel leuke activiteiten gehad, zoals feestavonden, toernooien en nog veel meer moois. Maar er is nog genoeg ruimte voor meer.

  Samen maken we de vereniging!

  Henri Deten (reacties: h.deten@casema.nl)

rfwbs-slide