• Help Bunnik'73 door simpelweg boodschappen te doen

  10 sep 2021
 • Albert Heijn en de KNVB lanceerden woensdag jl. samen met bondscoach Louis van Gaal Voetbalpassie; een digitaal spaarprogramma waarmee klanten Voetbalpassiepunten kunnen sparen om zo hun lokale voetbalclub te sponsoren.

  De punten die door klanten gespaard zijn, gaan rechtstreeks naar de desbetreffende clubs. Zij kunnen deze bijdrage goed gebruiken, want afgelopen seizoen stond het amateurvoetbal door corona voor een groot deel stil. Verenigingen zijn daardoor veel inkomsten misgelopen, bijvoorbeeld door de sluiting van de kantines. Hierdoor hebben veel amateurclubs het financieel lastig.
   
  Voetbalpassie is een digitaal spaarprogramma, gekoppeld aan de app van Albert Heijn. In de app kunnen klanten van Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen en makkelijk toewijzen aan de lokale voetbalclub. Ook Bunnik’73 doet hier aan mee. De punten zitten op meer dan 1.500 deelnemende producten, waaronder al het fruit en vers afgebakken brood van Albert Heijn, diverse AH-huismerken en verschillende grote A-merken. Elke bestede euro aan een deelnemend product levert één punt op. Met tien punten hebben klanten een volle digitale spaarkaart, waarmee zij een amateurclub naar keuze kunnen sponsoren met één euro.
   
  Voetbalpassie is er dus ook voor Bunnik’73. Leden, maar ook vrienden, familie en kennissen: iedereen kan meesparen. Hoe meer mensen sparen voor Bunnik’73, hoe hoger het gespaarde bedrag oploopt. Met het geld kan Bunnik’73 bijvoorbeeld trainingsmateriaal kopen.
   
  De spaaractie loopt 3 weken: van maandag 13 september tot en met zondag 3 oktober en is volledig digitaal. Klanten kunnen dus als geregistreerd bonuskaarthouder sparen via de AH app. Ook klanten die hun boodschappen online bestellen kunnen meedoen. En elke euro aan deelnemende producten bij Albert Heijn to go telt ook mee!
   
  Hoe werkt sparen in de AH app?
  Klanten die een geregistreerde Bonuskaart hebben in de AH app sparen vaak automatisch mee voor digitale spaaracties. Bij Voetbalpassie is dat net even anders: klanten moeten zich in de AH app eerst aanmelden voor het Voetbalpassie spaarprogramma voordat ze meesparen.

  • Je bevestigt je deelname en je kiest jouw voetbalclub.
  • Je spaart passiepunten bij besteding van elke euro aan deelnemende producten.
  • Je sponsort jouw club met €1 voor elke volle spaarkaart met 10 passiepunten.
  • Je kunt ook jouw vrienden en familie een spaarverzoek sturen.

  Op de kassabon (ook in de AH app) staat aangegeven hoeveel Voetbalpassiepunten worden bijgeschreven. Heeft de klant zich niet aangemeld, dan staan er geen Voetbalpassiepunten op de kassabon. Spaarders die hun boodschappen online bestellen vinden het aantal gespaarde Voetbalpassiepunten op de (digitale) pakbon.
   
  Vanaf donderdag 9 september was Voetbalpassie  al te vinden in de AH-app en kunt u Bunnik’73 alvast selecteren. Dit gaat als volgt;

  1. U opent de AH app en dan gaat u naar 'Mijn Albert Heijn'; hier vindt u een overzicht van de spaaracties.
  2. Daar klikt u aan ‘Voetbalpassie’.
  3. Vervolgens selecteert u ‘Bunnik’73’.

  Hartelijk dank alvast!