• Helaas het was weer eens zo.....

  Onder deze kop schrijf ik dit bericht.

  Op vrijdagochtend zorg ik voor jullie en de tegenstanders dat er op zaterdag schone kleedkamers zijn. Maar soms zakt de moed je in de schoenen. Helaas was het deze ochtend weer eens zover.

  De reinheid van de toiletten valt reuze mee. Maar hoe soms de vloeren en muren er uit zien. Je gelooft je eigen ogen niet. 

  Op de muren van kleedkamer 7 zat de bagger 2 meter hoog op de muur (ikzelf ben 1862mm bij de dienstkeuring). Ik heb het laten zitten zodat je het dit weekend met eigen ogen kunt bekijken.

  Kleedkamer 8 waren de haken in de douche afgebroken. Dat doet iemand toch bewust lijkt mij. Waarom? En dan al het natte toiletpapier in de douche op de grond en net als laatst, ook in deze kleedkamer, zelfs in proppen aan het plafond.

  Natuurlijk doe jij, of doen wij dat niet zelf. Het zal wel door de bezoekers zijn gedaan. De waarheid ligt denk ik in het midden. En ook al doe jij het niet zelf. Misschien zie het wel een teamgenoot doen. Spreek hem of haar daar dan op aan.

  Hieronder de voorbeelden.

  Tenslotte een oproep aan de trainers en coaches. Vertel dit aan jullie spelers en zorg ervoor dat je als team zowel thuis als uit altijd een schone kleedkamer achterlaat. Verlaat als leider altijd als laatste de kleedkamer.

  Eef Goes
  Vrijdagmorgen kleedkamerschoonmaker

rfwbs-slide