• Nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen.

  De jongens van JO11-2 knokken iedere week voor zijn kansen maar een echte beloning krijgen ze hiervoor niet. Zou het deze keer wel lukken? FC Driebergen JO11-5 staat 1 plaats boven hen, de jongens geloven erin en gaan ervoor.

  Driebergen mag de aftrap nemen. Ze krijgen een kans, maar keeper Jens maakt een goede redding. Vanuit achter wordt de bal snel naar voren getrapt en door mooi overspel van Sven en Lucas staat Bunnik binnen een paar minuten op voorsprong!
  De jongens zijn dolblij.
  Lucas heeft door deze goal vleugels gekregen en pingelt er als een ware balgoochelaar de rest van de wedstrijd heerlijk op los. De 2-0 komt dan ook op zijn naam te staan.
  Er wordt goed samengespeeld en de jongens coachen elkaar ook onderling.
  Keano en André spelen dit jaar voor het eerst mee. Jari zet ze iedere keer weer goed neer en coacht ze waar nodig. Mooi op te zien.
  Wanneer de bal veroverd wordt door Justin of Keano wordt het spel weer opgezet. Via de vleugelspelers Jari en David komt de bal naar voren.
  De volgende kans wordt deze keer dat Sven benut. Leuk om te zien dat ze voorin elkaar ook steeds beter kunnen vinden en fijn dat het dan nu ook beloond wordt met een mooie goal.
  De 4-0 wordt door Niels gemaakt, rustig en beheerst staat hij daar op het juiste moment en kiest de juiste hoek.
  Lucas, ondertussen bezig met een masterclass, speelt de verdediging van driebergen helemaal zoek en ja hoor 5-0.

  Even worden de mannen overmoedig. Driebergen komt iets vaker langs de verdediging. Markus redt een aantal keer geweldig. Deze jongen is overal inzetbaar.
  Helaas lukt het niet helemaal om het doel schoon te houden, maar na de 5-1 staan de jongens weer op scherp.

  Markus trapt goed uit, richting Lucas die Sven weg ziet sprinten. Na een één tweetje tussen deze 2 schiet Sven de 6-1 binnen.
  Driebergen probeert het nog wel, maar het zijn de bunnikse jongens die door blijven vechten. Jens laat met zijn doelpunt zien dat doorzetten wordt beloond. Hij blijft vechten en daar is dan de 7-1.
  Tot slot is het David die het feestje compleet maakt. Hij staat op het juiste moment op de juiste plek en tikt de 8-1 binnen.

  Wat een feest! De eerste 3 punten in deze competitie zijn binnen. Maar nog mooier is dat jullie inzet eindelijk wordt beloond met een dik verdiende overwinning!

  Super gedaan jongens!
rfwbs-slide