• Zaterdag brengen we een bezoek aan de andere club van Veenendaal, zonder Yze helaas, want die moet nog een weekje herstellen. Het is vandaag voor de beker en we mogen een klein beetje uitslapen, we verzamelen (pas) om 10 uur. Vandaag spelen we niet tegen DOVO of GVVV, of De Merino’s of zelfs Voetbal Vereniging Veenendaal. Nee, vandaag spelen we tegen VRC (Voetbalvereniging Racing Club). Een onbekende tegenstander, dus van onderschatting mag geen sprake zijn.

    Na het omkleden begint het team direct aan een stevige warming-up. Daarna volgt een uitgebreide teambespreking. Iedereen heeft er zin in. En dat is vanaf de eerste minuut te zien. We zijn strijdvaardig en spelen goed samen. Al snel volgt de eerste goal; uit een mooie pass van Fynn scoort Catho. De ban is gebroken en Bunnik speelt er lustig op los. Adem maakt een paar mooie treffers en Christoph houdt zijn doel mooi schoon.

    We winnen de wedstrijd met 2-13 en hoewel de verslaggever kennelijk een treffer gemist heeft, weet hij wel dat iedereen, op de keeper na heeft gescoord. VRC had goede voetballers, die een beetje fysiek niet schuwden, maar het was geen ploeg. Wij speelden juist heel goed samen en dat maakte het verschil. Goed overspelen en elkaar helpen, dat maakt een team. En hoewel we niet verder bekeren hebben we een paar hele goeie wedstrijden gespeeld. Goed gedaan allemaal!
rfwbs-slide