• Vrijdag 27 april organiseerden we voor het 5e jaar het Koningsdag Oranjefeest en voetbaltoernooi. Bijna 200 kinderen deden mee aan het Spellencircuit op het kunstgrasveld en genoten daarnaast van de springkussens en het schminken. Op het grasveld was er het Oranjevoetbaltoernooi in 2 leeftijdscategoriën. Om half twee waren de beide wethouders aanwezig voor het officiële startsignaal van de activiteiten. Het weer was ons goed gezind, vrijwel de hele middag een zonnetje en geen spat regen. Hierdoor was het op het terras, daarbuiten en in de kantine gezellig druk. Op het terras zorgde Rick voor de broodjes en achter de bar waren 4 man nodig om aan de vraag te voldoen. 

    Al met al een geslaagde en mooie middag voor de bunnikse jeugd. Met een kleinschalige opzet en weinig kosten kun je ook heel wat bereiken. Dank voor de complimenten tijdens en na afloop van het feest. 

    Dank ook aan de ruim 20 vrijwilligers die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Hun beloning was de glimlach op het gezicht van tevreden kinderen!

    Voor een paar leuke plaatjes van deze middag klik HIER.