• Geen startdag nieuwe seizoen

  We starten dit seizoen zonder de welbekende startdag voor de jeugd. De voornaamste reden is dat de vakanties in onze regio laat eindigen en de start van de officiële KNVB wedstrijden al op zaterdag 31 augustus is. De startdag de week daarvoor plannen (zaterdag 24 augustus) lukt niet omdat dan voor velen, waaronder een deel van de jeugdcommissie, de vakantie er nog niet op zit.

  Wel zal op zaterdag 31 augustus en zaterdag 7 september de Bunnik ’73 shop in de kantine aanwezig zijn zodat u daar de eventueel benodigde Bunnik ’73 spullen kunt aanschaffen of bestellen.

  Een overzicht van wanneer de trainingen weer beginnen staat op deze site. Zie https://www.bunnik73.nl/trainingstijden-jeugd-2019-2020-startdag-eerste-training/. Maar de meeste teams hebben dit ook al via hun leider doorgekregen.

  Mocht je het leuk vinden om te assisteren of om mee te denken met (jeugd-)activiteiten: meld je aan bij Herman Veenbrink (via een e-mail aan herman_sandra@ziggo.nl).  We komen nu regelmatig wat handjes te kort. 

  Iedereen een fijne vakantieperiode gewenst en voor straks weer een fris, mooi en vooral sportief voetbalseizoen!

  De Jeugdcommissie