• Vanaf januari 2018 verzorgt fysiotherapie CorpusO2 uit Bunnik een gratis spreekuur op de club. Dit spreekuur wordt gehouden in de verzorgingsruimte bij vv. Bunnik ‘’73. Het spreekuur is bedoeld voor alle leden, die kampen met fysieke klachten of problemen en wordt verzorgd door Daniël van de Brug, zelf spelend bij de senioren van Bunnik’’73. 

  Wat houdt het spreekuur in?

  Het gaat om een uur waarin alle leden van de club(of familie) vrij binnen kunnen lopen. Het spreekuur is bedoeld voor snelle diagnostiek. Uw klachten worden bekeken en beoordeeld, en u krijgt advies over de mogelijke vervolgstappen. U krijgt antwoord op vragen als ‘’Moet ik rust houden of juist niet?’’ Kan ik met deze klacht sporten?’’ ,‘’ Moet ik naar de fysiotherapeut of huisarts?’’, ‘’Wat kan ik het beste doen met deze klachten?’’ Op deze manier helpt fysiotherapeut Daniël u verder op de weg naar het herstel.  Juist ook de kleinere pijntjes, die door velen te klein worden geacht om mee naar een fysio of huisarts te gaan, zijn goed om te laten bekijken, om te zorgen dat ze niet verergeren en doorgroeien naar een heuse blessure.

  Het gaat niet om een grondig lichamelijk onderzoek of een  gehele behandeling. Daarvoor kunt u een afspraak bij ons maken. Kijk op www.corpus02.nl of bel 06-15865910

  Waar en wanneer

  Elke dinsdag van 19:00 tot 20:00 vind er een spreekuur plaats met vrije inloop.

  Voor dit spreekuur komt Daniël naar de club toe. Rechtsom de hoek van het kleedkamergebouw, gezien vanaf de fietsenrekken, zit achter de derde deur een verzorgingsruimte met behandelbank. Hier zullen de spreekuren worden gehouden. Voel vrij om het spreekuur te bezoeken, maar klop wel even netjes aan de deur.