• Beste Leden van Bunnik 73,

  Het jaar 2020 ligt alweer bijna achter ons, een vreemd jaar waarin het voetbal geheel stil kwam te liggen. Een zeer vervelend virus beheerste ons leven en daar hebben we jammer genoeg allemaal mee te maken. Hopelijk brengt 2021 ons meer geluk, zeker wat betreft het voetbal.

  Ook is het een zwaar jaar geweest voor Bunnik ’73. We moeten alle eindjes aan elkaar knopen om het op financieel gebied te redden. Zoals het er nu uitziet gaat dit wel lukken. Dat komt mede door een aantal mooie initiatieven die op korte termijn geregeld zijn (bijvoorbeeld de Oliebollenactie).

  Jammerlijk genoeg moeten we ook vermelden dat we de laatste tijd veel last ondervinden van vandalisme op het Sportpark, zo was er sprake van een inbraakpoging en tweemaal brandstichting. Het bestuur heeft daarom besloten om een camerasysteem rondom het clubgebouw te monteren in de hoop dat dit de vandalen genoeg afschrikt.

  Namens het bestuur wil ik iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor Bunnik 73 bedanken en we hopen dat we in 2021 weer op jullie mogen rekenen.

  Last but not least wens ik iedereen Fijne Kerstdagen en een gezond en sportief 2021, blijf gezond en let op je naasten.

  André Westerhout

  Voorzitter Bunnik’73