• Heeee voetbalfanaat! 

  Schrijf het met grote letters in je agenda: op maandag 30 april vindt het Junior Tigers voetbaltoernooi van 2018 plaats! Hoe vet is dat? Voetballen op het sportcomplex waar de spelers van FC Utrecht ook trainen, met al jouw vriendjes en vriendinnetjes! 

  Ben jij er ook bij in de meivakantie? De wedstrijden worden gespeeld in teams van zes tegen zes. Zijn jullie hét beste team van de Junior Tigers Kidsclub? Dan staat er natuurlijk een vette prijs op jullie te wachten! Naast voetbal is er deze dag nog veel meer te beleven: er zijn vette clinics, gezellige familiespellen, vrolijke muziekdeuntjes en lekkere eettentjes. Kortom, genoeg te beleven voor jou, je ouders, opa, oma, broertjes en zusjes! Een echte familiedag met FC Utrecht! 

  PROGRAMMA

  Waar:        Sportcomplex Zoudenbalch

  Wanneer:   Maandag 30 april 2018

  Tijd:          10:00-13:30 uur (4 t/m 8 jaar)

                   14:00-17:30 uur (9 t/m 13 jaar)

  Inschrijfkosten (per team):          €25,- 

  INSCHRIJVEN

  Maak het beste, maar vooral ook het gezelligste team met jouw vriendjes en vriendinnetjes! Je team bestaat uit minimaal zes en maximaal tien spelers. Natuurlijk heeft ieder team ook een eigen teamcoach. Hij/zij verzamelt alle gegevens en schrijft jou en je vriendjes in voor het voetbaltoernooi op: www.fcutrecht.nl/jtvoetbaltoernooi. Vergeet niet om een stoere teamnaam te bedenken! 

  Ben jij nog niet lid van de Junior Tigers Kidsclub? Schrijf je GRATIS in tot het einde van het seizoen (zie inschrijfformulier voetbaltoernooi)! 

  Let op: inschrijven kan tot uiterlijk 25 april. Wees er snel bij want er is slechts plek voor een beperkt aantal teams!