• Veel balbezit en op de counter worden weggespeeld. Wederom een fysieke tegenstander.

    Met de competitiewedstrijd tegen Odijk nog in ons geheugen gingen we op weg naar Valleivogels. Wat we beter moesten doen is alerter zijn. En fel aan de wedstrijd beginnen. Goed in positie staan, elkaar helpen daar waar nodig. Vooral als een team te gaan spelen.

    We begonnen uitstekend aan de wedstrijd. Kregen kansen, echter de 1e counter was direct raak. Valleivogels hanteerde net zoals Odijk de lange bal, met snelle buitenspelers, onze backs kwamen daardoor in een 1 tegen 1 situatie en werden op snelheid geklopt.
    Echter gaven we niet op. We kwamen terecht door goed spel, combinatiespel en strijd op een verdiende 1-1 via een prachtige vrije trap van Joeri. Daarna moeten we de 2-1 maken we waren beter. Dit gebeurde niet en wederom via een snelle counter scoort Valleivogels 2-1. Toch komen we weer terug in de wedstrijd. Wouter schiet de 2-2 binnen. We waren zeker niet de mindere tot dat moment. Echter met nog 20 minuten te spelen. Gaat het dan toch mis. Wederom een snel uitgevoerde counter komen we weer achter 3-2 toen werd het ons teveel. Het ging toen te snel we gaven niet thuis. Wat we ook probeerde, met wisselspelers iets te veranderen. Het lukte niet meer. De tegenstander was zeer effectief in de afronding tot 3x toe de bal in de kruising geschoten.

    Ik was blij om te zien dat er strijd was. We kwamen door goed spel steeds weer terug in de wedstrijd. Dit was onze 2e wedstrijd in de 2e klasse. Met vooral fysiek sterke spelers die vooral de lange bal hanteren, met snel uitgevoerde counters het ons moeilijk maken. Uitslag zeker geflatteerd 8-2 maar zeer effectief!!!

    We leren elke wedstrijd en komen zeker sterker terug. Vandaag heb ik goede dingen gezien. Daar gaan we verder mee!
rfwbs-slide