• Ons team is terug in de derde klasse, nadat we in 2019 mooi kampioen werden, mogen we nu dus een klasse hoger weer.
  En dat merkte je direct, nu hadden wij (Door opendagen middelbare school) ook lang niet een compleet team en leende we 3 spelers van de JO10-1! (Coaches die teams dank!)

  De kleine mannen speelde tegen reuzen, dat merkte je niet. We kwamen wel snel op 0-1, maar dit tijdelijke team herpakte zich goed. Ook de JO10 spelers bleven mooi mee combineren en dat wilde de coach graag zien.

  Gelukkig hadden we dit keer ook een thuisfluiter :) De vader van een van de JO10 spelers, die keurde de 0-2 af, wat onze keeper wilde de bal weg schieten maar vergat het belangrijkste, namelijk de bal. Nog net niet over de lijn zag de VAR, en het bleef 0-1. Nog voor de rust in het tweede kwart maakte Sami de gelijkmaker.

  De coach hamerde er op laag te schieten, want hun doelman was een soort reus en had allen hoge ballen. Ons team luisterde en direct na rust was daar de voorsprong en een speler van de JO10 was het die scoorde.
  Nu golfde het spel op en neer, wie zou dit gaan winnen. Nog voor het laatste kwart stond het helaas alweer 2-2.

  Dus het moest gebeuren in een Bunniks kwartiertje, dat kwam dus wel goed. Het was wederom Sami die dit keer voor de winnenede zorgde.
  3-2 een mooi resultaat, volgende week zijn we vrij. Tot 1 februari dan maar.