• September en in tegenstelling tot vorige week was het nu wel het type weer herfst, wat een wind en dat kwam het voetbal niet ten goede. De combinatie waar Maarten (A junior) zo op getraind heeft kwamen hier moeilijker tot stand. We speelden net als bijna heel Bunnik deze zaterdag tegen FC Driebergen. In de wedstrijd naast ons stond Driebergen voor, wij wilde ons niet verslikken tegen de onderste uit onze bekerpoule! Dus met een fantastische opstelling bedacht door onze coaches, Ruud kon zelfs gewoon op de tribune plaats nemen, want ook de traainer was weer van de partij en Erwin had een assistent meegenomen, ze andere zoon.
  Scheidsrechter Bert verzocht ook het thuis publiek netjes achter de hekken te laten plaats nemen. We doen het niet slecht in de derde klasse en vanmorgen mochten we aantreden tegen de rode lantaarn drager uit Drieberge, een heuse derby dus!! Omdat we 2 top keepers hebben, mochten die om de beurt keepen, en dat deden ze super goed, soms met hulp van de top verdedigers; Sam, Justin en Kalle. Maar ook Batist en Collin stonden gewoon hun mannetje in het al best grote doel, eerste kwart 1-0 door een gouden wissel van Maarten, koud in het veld scoorde Just!
  Dit kwart hadden middenvelders; Hugo, Loek, Thom en Mats ook mooie combinaties in petto, en wat een kansen voor en niet veel later liepen deze middenvelders weer de verdediging te helpen, zo wil de technische staf het natuurlijk zien.
  Tweede kwart nog steeds 1-0, dit kan allen kanten op gaan, maar er moet wel een tweede gemaakt worden want anders zal Driebergen zeker toen slaan, een kat in het nauw maakt rare sprongen uiteraard!!
  Ook na de rust beleven de jongens ervoor gaan, alleen het bleef maar 1-0. Nu moest Collin aan de bak om de 0 in handen te houden en dat deed hij met prachtige duiken, die we van Batist de eerste helft ook al zagen! Wat een talenten zeg, mooi om zulke keepers in ons team te hebben.
  De spitsen, Thom en Just beleven ervoor gaan maar een afstandsschot van Loek (inval Niels!! Die had een feestje!) en de bal kwam onderkant lat, Collin stond paraat en zorgde voor 2-0.
  Ze bleven drukken en ze bleven gaan, wederom kans op kans voor onze jongens. Sam mocht even op het middenveld en schoot op de laat, Batist kreeg kansen, mooie kansen voor Thom die vergat aan te nemen, wat een mooie team is dit zeg. Justin die van achteruit op stoomde en net naast schoot, speler van de week Kalle hielp de verdediging en hield een bal van de lijn. Zouden we winnen of maakte Driebergen nog gelijk?
  Nee, geen cadeaus deze ochtend in Bunnik, Loek dribbelde zich langs vier verdedigers en gaf af aan Thom, zijn schot werd van richting verandert door (die dit keer zijn voetbalschoenen aan had) Hugo en dat zorgde voor de bevrijdende 3-0! De tweede winst in deze poule was een feit. Volgende week wacht de topper met Kampong in Utrecht.