• Een pittige wedstrijd tegen PVC JO8-2

12 nov 2017
  • Het is zaterdag 11 november weer vroeg dag. 8:40 uur verzamelen en op naar Sportpark Marco van Basten in Utrecht. Vandaag speelt VV Bunnik ’73 JO8-1 tegen PVC JO8-2. Na een korte warming-up begint de wedstrijd 8:30. Wij spelen vandaag 6 tegen 6 met 1 wissel; Catho, Robin, Fin, Yze, Adam, Christoph en Tess zijn van de partij; Max Beterschap! Iedereen heeft er zin. Fin en Catho trappen af. Bunnik heeft al snel door dat dit een pittige wedstrijd zal worden en wij niet mogen slapen of verslappen. De tegenstander is snel, zet druk en speelt goed als team. Kortom een mooie uitdaging voor de spelers en coaches van Bunnik om hier een mooie wedstrijd van te maken. Het is vanaf de start al meteen spannend. Adam krijgt een tackle te verwerken. De eerste kans is voor PVC. Keeper Yze komt even in de problemen, maar Tess weet de bal nog net van de doellijn te tikken. Iedereen is nu echt wakker. Aanvoerder Fin scoort de openingstreffer 0-1. Hierna is het meteen Time-out, na 10 minuten te hebben gespeeld. Het begint te regenen, jammer voor toeschouwers, maar misschien dit keer ook voor de spelers.
    Na de Time-out weet Adam weer behendig langs de tegenstander te komen om 0-2 te scoren. Dan komt PVC terug met mooie uitbraken 1-2 en 2-2. Ondanks een aantal mooie reddingen van Yze. Gelukkig dan is het Rust. Beide teams worden weer op scherp gezet door trainers Cornelis en Jeroen. Robin neemt de keepersrol over van Yze en Fin wisselt zijn aanvoedersrol met Tess.
    Hoewel Bunnik kansen krijgt lukt het helaas niet het tij te keren na 5 minuten te hebben gespeeld weet PVC de score op 3-2 te krijgen. Robin valt niets te verwijten. Even verslapt Bunnik ook koud door de forse regenbui. PVC ruikt zijn kans en speelt powerplay. Uiteindelijk wordt het 4-2. Dankzij verdedigend werk van Bunnik is dit de eindstand. Goed Gespeeld!
    De penalty-reeks laat zien dat ze redelijk aan elkaar gewaagd waren 5-3, PVC had een wissel meer. Dank weer aan iedereen, het was een mooie pot op deze zaterdag van Sint Maarten.
    Als man of the match werd uitgeroepen Yze, Hij kreeg de bokaal “Speler van de week” mee naar huis. Tot volgende week, dan speelt dit team weer thuis.

Een pittige wedstrijd tegen PVC JO8-2