• Eef, bedankt!

  Eef Goes: een naam die iedereen bij Bunnik’73 kent. Eef zet zich al ruim 30 jaar (!) in voor onze vereniging. Van het verzorgen van het clubblad tot lid van het Dagelijks Bestuur. Het is moeilijk om een functie te bedenken die Eef niet heeft vervuld. Hij neemt nu afscheid van zijn werkzaamheden in het bestuur.

  Tijdens de ALV op vrijdag 16 november werd Eef dan ook in het zonnetje gezet door voorzitter André Westerhout. Eef werd tot erelid benoemd en tot zijn grote verrassing kwam burgemeester Ruud van Bennekom langs. De burgemeester mocht Eef in de naam van de Koning onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

  Het bijbehorende lintje kreeg Eef niet alleen opgespeld vanwege zijn inzet bij Bunnik’73, ook bij tal van andere verenigingen en clubs stak hij zijn handen uit de mouwen. Onder andere bij: de Zonnebloem, werkgroep Regionale activiteit, Personeelsvereniging Computercentrum Bondsspaarbanken, Zeister Zegel Zoekers, Wintersportclub Après~Ski, Geloofsgemeenschap H. Nicolaas en de parochie H. Paus Johannes XXIII.

  In zijn woordje gaf Eef aan dat de grootste beloning voor hem lag in een glimlach op het gezicht brengen van mensen, iets wat hij in het vervolg ook bij De Zonnebloem gaat doen. En ook al geniet Eef van het kijken naar wedstrijden van het 1e elftal, nog blijer wordt hij wanneer hij de allerjongste jeugd in veel te grote broeken het veld ziet betreden.

  "Deze kinderen stralen iets puurs uit en hebben echt plezier. Voor mij is het de kunst om het kind in mezelf levend te houden."

  Eef was verder aangenaam verrast dat zijn broer Kees speciaal uit Canada overgekomen was om de ceremonie bij te kunnen wonen.

   

  Eef blijft zich inzetten

  Eef zou Eef niet zijn als hij toch nog een belangrijke taak op zich neemt.

  ‘’Ik stop dan wel met mijn bestuurstaken, maar ik ga wel door met het schoonmaken van de kleedkamers. Ik vind het niet erg om mijn handen vuil te maken. Wat ik zie dat pak ik aan, en kleedkamers zijn wel het visitekaartje van voetbalvereniging Bunnik '73."