• De weg naar Utrecht was afgesloten, dus de warming-up deden wij op de fiets, lekker weer en dus geen straf deze eerste zaterdag van Oktober alweer. Dat we de warming-up al gedaan hadden was wel handig, want we mochten naast het Utrecht stadion voetballen, de jongens keken hun ogen uit bij Kampong. Een vrij hectisch veld met ouders dicht op het veld, dat zorgde voor een onrustige sfeer. Het was deze keer een iets wat valse start en al te snel op 1-0 achter.

    Tweede kwart waren we wat meer in ons spel en we zorgde zelfs voor een 1-2 voorsprong, mooie combinaties zorgde voor twee prachtige goals. Helaas vlak voor de limonade pauze, die we overigens nog steeds moeten krijgen van Kampong :) werd het nog 2-2.

    Derde kwart was ons beste en vlak voor het einde kwamen we zelfs weer op voorsprong, althans dat dachten wij, maar twee scheidsrechters besloten anders, de bal was volgens hun VAR ogen toch al achter geweest. Uit de tegenaanval werd onze laatste man onderuit getrokken, nu scoorde Kampong wel 3-2 en nu zag de VAR ineens niets ):

    Het laatste kwart konden onze jongens deze twee cruciale momenten niet uit hun hoofd meer krijgen en profiteerde de thuisploeg optimaal, ze scoorde nog drie maal en dat leverde een dik geflatteerde nederlaag van 6-3 op, terug fietsend hoefde we geen drie punten meet te slepen.