• Al vroeg in de morgen gingen we met veel zin naar naar Soesterberg.
  Beide teams deden een goede en uitgebreide warming-up. De tegenstanders liepen het veld af naar de kleedkamer voor een geheime bespreking. Wat zou dat hen brengen?
  Ondertussen vertelde Jeroen ons waar we moesten staan in het veld en dat we explosief moesten zijn.

  De wedstrijd begon en was vanaf het begin direct spannend. Beide teams speelde goed over en samen. Adam en Tess braken door de verdediging heen en stuiten beide op de lat of paal. Ook Christoph deed een paar goede reddingen en Fin verdedigde zelfs met zijn hoofd.
  De supporters juichten voor de 0-1, de bal van Adam leek via de paal het doel in te gaan. Maar helaas rolde de bal niet over de lijn.
  Het fluitsignaal voor de eerste rustpauze werd door beide teams niet gehoord, waardoor Tess dacht met een heel mooi afstandsschot een doelpunt te maken. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd en gingen we met 0-0 de eerste rustpauze in. Deze stand hebben we nog niet eerder gehad.

  Na deze rustpauze gingen beide keepers door waarvoor ze in het doel staan. Beide mannen stonden goed te keepen. Christoph kreeg daarbij de goede hulp van Yze, Mart en Laith.
  Gelukkig viel de eerste goal aan onze kant. Vanuit een corner schoot Adam, naar Catho en via Yze kwam de bal goed voor de voet van Adam. 0-1.
  Ondertussen was Mart overal, hij bleef jagen en daarna weer verdedigen. Echt Super!

  Vanaf de kant hoefde Jeroen niets te zeggen, zijn taak werd overgenomen door Fin en Adam. Ze schreeuwde hun team toe dat ze feller moesten zijn en moesten jagen.

  De kansen om de voorsprong te vergroten liepen helaas op niets uit. Catho schoot tegen de keeper aan en het schot van Adam belande tegen de paal.
  Net voor rust werd het 1-1, door mooi en goed overspel van de tegenstanders.

  Na de rust ging het spel over en weer. Wij bleven als team spelen en dit werd beloond. De 1-2 kwam tot stand door goed overspel van Yze en Adam. De 1-3 ging erin na een mooi een-tweetje van Catho en Adam.
  De tegenstanders moesten bij deze achterstand wel even de tranen weg slikken. Hierdoor kreeg Adam de ruimte om met een prachtige solo actie de 1-4 te maken.

  Net voor het eindsignaal maakt de tegenstanders nog een doelpunt waardoor de eindstand 2-4 is. Een mooie, maar knap verdiende overwinning.

  Yze wordt beloond voor zijn harde werken. Hij is deze week speler van de week.

  Volgende week staat de wedstrijd tegen DHSC JO9-1 op het programma. Hoe zal dat gaan?

rfwbs-slide