• Zaterdag 30 september.
  Uit spelen tegen Seastum dus met zijn alle op de fiets.
  Na een week van een training en een oefenwedstrijd staat er weer een wedstrijd op programma die gewonnen moet worden. Dit keer is het Saestum waar we ook al een keer tegen gespeeld hebben in de voorbereiding.
  Toch een kleine verandering in de opstelling we gaan 1-4-3-3- spelen. Met als opdracht: laat de bal het werk doen, snel overspelen en drukzetten op de tegenstander.
  We beginnen de wedstrijd een beetje matig. Ik hoor de trainer van de tegenpartij roepen na zijn jongens, dat ze ook snel druk moeten zetten en daar hebben we wat moeite mee. Maar dat houden ze maar een 10 min. vol, want dan begint Bunnik in het spel te komen. Ik zie weer mooie aanvallen. Er wordt lekker overgespeeld en Jesse scoort de eerst doelpunt. Vanaf dit moment hebben we grip op de wedstrijd, lekker fel in de duels op het middenveld. Ruben verdedigd brutaal en schiet meteen op goal, de keeper staat iets te ver van zijn lijn af en weer een goal voor Ruben.
  0-2 gaan we de rust in. In de rust kleine verandering in de opstelling. Kijken of we de draad op kunnen pakken.
  2de helft.
  Ook het begin van de 2de helft hebben we wat moeite met de verandering in de opstelling en we zijn niet fel genoeg.
  Maar na een paar min. gaat het wat beter als we weer wisselen en iedereen weer op zijn positie staat.
  Plots krijg Luc de bal op het middenveld en zoals we getraind hebben komt dat schot op doel snoeihard 0-3.
  Al weer een lekker gevoel en dat zie je ook in het spel.
  Het is weer een genot om naar zo´n wedstrijd te kijken. Niet alles lukt, maar het gaat goed. Bijna einde wedstrijd en Tim is ook lekker bezig, zit zijn tegenstander op zijn huid en veroverd de bal die Ruben aanspeelt, ziet dat de keeper weer ver uit zijn goal is en plaats de bal in de verre hoek. Keeper kansloos 0-4. Dit is ook de eindstand. Iedereen heeft hard gewerkt zoals het hoort.
  Ook wil ik de ouders bedanken voor het support.

  Patrick en iwan
rfwbs-slide