• Al een week ging het nergens anders meer over: “Zaterdag gaan we een wedstrijd voetballen!!”

  In alle vroegte tegen 08u wordt er verzameld op het parkeerterrein van Bunnik’73 om
  gezamenlijk af te reizen naar SV Saestum.

  Een lichte spanning is merkbaar bij iedereen, want alles is nieuw. Bij aankomst bij veld 2B kwart 3, staat de tegenstander al te wachten. “Gaan we tegen hen spelen?” Ja, maar beginnen doen we nog niet, het is nog geen 08:30u.

  Eerst maar een warming-up onder leiding van Coach Alexander, om daarna netjes op een rijtje te staan en de tegenstander te groeten met een boks. Drie spelers beginnen aan de kant om hun talenten later in te zetten en één van de spelers meldt zich om te gaan keepen. Dan gaan we echt beginnen!

  Hup Bunnik! Hup Bunnik! De bal gaat rond en iedereen rent en speelt de bal naar elkaar. Maar de openingsgoal valt aan de verkeerde kant. 1-0 voor SV Saestum! De allereerste tegengoal doet even pijn, maar het team herstelt zich snel. 1-1!!

  En dan wordt er doorgepakt! Met heel veel enthousiasme, goede samenwerking en goed spel vallen de doelpunten. 1-2, 1-3, 1-4. Ook SV Saestum weet nog te scoren waardoor de rust stand op 2-5 uitkomt.

  “Zijn ze al moe?” Nee! Zelfs in de rust wordt er liever gebald dan gewacht. “Mogen we weer verder??” Na een paar minuten wordt er weer verder gespeeld. De 2e helft!

  Met het steeds doordraaien van wissels en keepers onder begeleiding van coach Mark staat er bijna elke 4-5 minuten een ander team in het veld. Alle combinaties werken en iedereen heeft plezier.

  Hoewel Bunnik’73 ruim voor staat wordt er met hand en tand verdedigd. De gevaarlijkste bal van SV Saestum wordt van de lijn gehaald door Bunnik’73 met een botsing tegen de doelpaal tot gevolg. Weg met die bal, en aanvallen!

  De score groeit uit tot een mooie winst van 2-11 voor Bunnik’73.
  Na het penalty schieten en limonade drinken zit vandaag erop!

  Goed gedaan JO8-1 !!
  Veel plezier op de training met Herman en tot volgende week!